Slider

Maatwerk keuken

Bij DIEVORM kunt u terecht voor een maatwerk keuken. Eentje die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften. Zowel op functioneel als esthetisch vlak. Dat levert niet alleen unieke ontwerpen op, maar garandeert ook nog eens een optimaal gebruiksgemak; we nemen in het design immers alles mee wat u prettig vindt.

Als ontwerpbureau en meubelmaker in één houden we bij DIEVORM het complete proces in eigen hand. Dat maakt het mogelijk om snel te schakelen en zelfs in een ver stadium nog aanpassingen te doen aan uw maatwerk keuken. Zo weet u zeker dat uw ideale keuken geplaatst wordt. Wel zo prettig.

Bekijk onze projecten en laat u inspireren of neem gerust even contact op om een afspraak te maken, zodat we u de aandacht kunnen geven die u verdient. We bespreken uw wensen graag!


Maatwerk keuken: van A tot Z

Een maatwerk keuken moet in onze optiek zowel stijlvol als praktisch zijn. Om de juiste balans daartussen te kunnen waarborgen houden we het gehele proces het liefst binnen onze eigen muren. Van het eerste ontwerp tot aan de realisatie in onze eigen werkplaats, zodat we de keuken uiteindelijk met de uiterste precisie bij u thuis kunnen plaatsen.

Werkwijze

Het bouwen van de perfecte maatwerk keuken begint allemaal met een inventarisatie van uw wensen. Wat vindt u handig en welke voorkeuren heeft u op het gebied van stijl? Op basis van die informatie werken we een aantal schetsen uit en bespreken we ze samen. Na invulling van details, materiaalkeuze en afwerkingen ontvangt u een heldere offerte. Bij akkoord gaan we direct aan de slag met de bouw en plaatsing. Zo simpel kan het zijn.

Prijzen & contact

Iedere maatwerk keuken is anders. En dat betekent dat iedere keuken andere kosten met zich mee brengt. Daardoor is het lastig om vaste prijzen te vermelden. U kunt ons echter altijd vrijblijvend vragen naar een prijsindicatie, zodat u zeker weet of uw nieuwe keuken ook binnen uw budget gaat passen.


Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Op zoek naar een keuken met een strakke minimalistische uitstraling? Maatwerk voor iedere ruimte.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem