design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieur en design

Interieur en design hebben een sterk verband met elkaar. Wanneer u design letterlijk naar het Nederlands vertaald krijgt u het woord ontwerp. En dat is precies wat design inhoudt. Het ontwerp van een meubel, keuken, woondecoratie of kunst. Het gaat hierbij om de vormen, kleuren en materialen van het object. Of dit nou een bank, kast of keuken is, maakt niet uit. Alles draait om de manier waarop het ontwerp gemaakt is. 

In uw interieur wilt u zich thuis voelen. Door de juiste vormen, materialen en kleuren te kiezen krijgt u de gewenste sfeer. Maar hoe combineert u op de juiste manier interieur en design? Wij bij DIEVORM helpen u hierbij. Bel nu voor een afspraak of bekijk onze interieuradvies pakketten voor meer informatie.


Combineren van interieur en design

Het combineren van interieur en design is niet altijd makkelijk, want elk element in het interieur wordt ontworpen. Om een voorbeeld te noemen, er zijn veel verschillende leveranciers die banken maken. Elke bank heeft eenzelfde functie, maar toch zijn er veel verschillende soorten banken. Ze hebben elk hun eigen vormentaal, materialen en kleuren. Hierdoor kunt u een bank krijgen die speciaal voor u gemaakt is. Dit geldt ook voor uw keuken. Bij DIEVORM maken we maatwerk kasten en keukens. Hierdoor kunt u helemaal zelf bepalen, hoe de keuken eruit gaat zien. 

Dankzij onze kennis over verschillende woonstijlen en het op maat maken van meubels en keukens kunnen wij ervoor zorgen dat het totaalontwerp van uw interieur een perfect geheel wordt. Wij helpen met het geven van kleur en materiaal advies, zodat het beste ontwerp gemaakt wordt. Hierdoor wordt uw huis een thuis.

Kosten en contact

De kosten van interieur en design hebben wij voor uw en ons gemak in pakketten opgesteld. Hierdoor weet u direct wat u krijgt voor uw geld. We werken met drie pakketten, er is een bronzen, zilveren en gouden pakket. De prijzen voor deze pakketten liggen tussen de €750,- en €2.000,- euro per ruimte. Bekijk ons interieuradvies pagina voor meer informatie over onze interieur advies pakketten. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio met afgeronde projecten. Ook op Pinterest en Instagram posten we regelmatig inspiratiebeelden. Heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken voor het kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het (her)inrichten van uw huis.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.