design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieurontwerp van de zolder

De zolder goed indelen kan nog wel eens lastig zijn. Want vaak heeft u te maken met schuine daken. Dit kan het lastig maken om kasten te plaatsten. Daarom is maatwerk altijd de perfecte oplossing. U benut dan namelijk elke mogelijke centimeter van de ruimte. Om een goede indeling van de zolder te krijgen is het nodig om de ruimte in te meten. Zo weten wij exact welke maatvoering beschikbaar is. Een indeling maken gebeurt door een interieurontwerp van de zolder te maken. Hieronder leest u over onze werkwijze.

Wilt u liever gelijk al een afspraak maken? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op.


Werkproces interieurontwerp van de zolder

Elk project start met een kennismakingsgesprek. We gaan samen in gesprek met elkaar en bespreken de visie en de ruimte. Tijdens het gesprek bespreken we ook welke kleuren en materialen u mooi vindt. Als we van beide kanten merken dat er een klik en goed gevoel is, gaan we door naar het maken van een passende offerte voor het ontwerp en de uitvoering. Deze offerte krijgt u per mail toegestuurd. Hier spreken wij elkaar over en als alles klopt en compleet is dan kunt u akkoord geven. 

Zodra het akkoord voor de offerte van het ontwerp is ontvangen starten wij met het maken van een indeling. Meestal geven wij u twee tot drie opties om zelf ook te bepalen welke indeling het beste bij u past. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u van de verschillende opties, een nieuwe optie gemaakt wordt. Als eenmaal de indeling duidelijk is worden de vervolgstappen gemaakt. Denk hierbij aan het definiëren van de materialen en kleuren, maar ook of er verlichting komt of niet.

Als het interieurontwerp van de zolder helemaal compleet is komen we weer samen om het door te bespreken. Pas zodra u helemaal tevreden bent, starten wij met het inmeten bij u thuis, om de technische tekeningen te maken van maatwerk meubels. Denk hierbij aan inbouwkasten of een kast met een uitklapbaar bed. 

In onze eigen werkplaats worden dan de maatwerk meubels gemaakt. De benodigde apparatuur wordt besteld en wij zorgen ervoor dat het totaalplaatje compleet wordt. Als de bouw klaar is, demonteren wij het meubel in delen, zodat de transport vlekkeloos kan verlopen. Eenmaal bij u thuis, worden de meubels weer opgebouwd op de zolder. Wij zorgen ervoor dat eventuele plinten dan bijgesneden worden, dat randen netjes worden gekit en dat alles perfect past.

Waarom kiest u voor DIEVORM?

U kiest voor DIEVORM, omdat wij altijd persoonlijk te werk gaan. Elke klant en dus ook elk project is anders. Wij proberen u zo goed mogelijk te leren kennen, zodat uw project perfect past. Daarnaast werken wij erg exact en op de millimeter precies. Hierdoor sluiten onze maatwerk meubels altijd naadloos aan. Omdat wij een eigen werkplaats hebben kunnen we ook tot in een laat stadium aanpassingen doorvoeren. De lijnen blijven dus kort voor eventuele aanpassingen of voor het oplossen van problemen. DIEVORM werkt met passie aan haar opdrachten en geniet ervan om unieke resultaten te behalen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wil je inspiratie opdoen? Ga dan naar ons portfolio pagina met afgeronde projecten. Of bekijk onze Instagram, Pinterest of Facebookpagina. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Samen realiseren we dan uw perfecte interieurontwerp van de zolder.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.