design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

kledingkast op maat

In bijna elke slaapkamer staat een kledingkast. Meestal zijn dit kant en klare kasten die los in de ruimte staan. Het komt steeds vaker voor dat standaard kledingkasten niet passen in de ruimte die ter beschikking is. Dit kan komen door schuine wanden, gekke hoeken in de kamer of een schuin dak. Voor deze slaapkamers is het dan de beste keuze om een kledingkast op maat te laten maken. Want met een maatwerk kledingkast gebruikt u de beschikbare ruimte optimaal. Verder sluiten deze naadloos aan op wanden, vloeren en plafonds wat de kast erg esthetisch maakt.

Een kledingkast op maat is echter niet alleen voor de slaapkamers die een unieke vorm of ruimte hebben. Ook de normale slaapkamers zijn geschikt voor een maatwerk kledingkast. Dit is vaak in de vorm van een inloopkast of wandkast, waardoor de muur volledig bedekt wordt met een kledingkast. Hierdoor krijgt u erg veel kastruimte ter beschikking en benut u optimaal de ruimte. Wat met een normale kledingkast vaak niet lukt.

Wilt u ook graag een kledingkast op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan maken wij uw maatwerk kledingkast.


Proces van een kledingkast op maat

Elk project start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek neemt u alle nodige informatie mee. Zoals een plattegrond of maten van de ruimte, foto’s en inspiratie beelden. Deze informatie gaan wij samen rustig bespreken, Zodat uw wensen voor ons duidelijk worden. Na ongeveer een uur lang ideeën uitgewisseld te hebben gaan wij aan de slag. Onze ontwerpers gaan ontwerpvoorstellen maken van de kledingkast op maat. Deze schetsen ontvangt u wanneer ze klaar zijn, zodat u ze zelf rustig kunt bestuderen. Hierna volgt het tweede gesprek. U heeft gekozen voor een ontwerp of een combinatie hiervan. We gaan nu definitief de materialen kiezen voor de kast. Zodra de materialen bekend zijn, kunnen wij een duidelijke en overzichtelijke offerte maken. 

Pas bij akkoord van de offerte, gaan wij starten met het bouwen van uw kast op maat. In onze werkplaats werkt een team meubelmakers die op ambachtelijke wijze uw kledingkast met uiterste precisie maken. Doordat wij een eigen werkplaats hebben, houden wij de communicatielijnen kort. Dit is erg handig wanneer er in een laat stadium aanpassingen doorgevoerd moeten worden. Ook weten wij zo zeker dat uw kledingkast op maat kwalitatief gebouwd wordt. Zodra de kast klaar is, maken wij een afspraak met u voor het plaatsen. Meestal is dit gedaan in een paar uur. Wij plaatsen de kast bij u thuis en zorgen dat de kast perfect staat. Daarna nemen wij alle rommel weer mee en hoeft u alleen nog maar de kast te vullen met kleding. 

Prijzen van een kledingkast en contact 

Zoals eerder al benoemd, zijn kledingkasten op maat erg verschillend. Elke kast is uniek door de ruimte en persoonlijke voorkeuren van de klant. Daarom is het erg lastig om prijzen op onze website te vermelden. Maar geen zorgen, u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en dan kunnen wij een prijsindicatie voor uw kledingkast op maat aangeven. Mocht u eerst inspiratie op willen doen, dan kunt u terecht in ons portfolio of op onze Instagram.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.