design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
Slider

Exclusieve design keukens op maat

Als ontwerpbureau en meubelmakerij in één levert DIEVORM exclusieve design keukens op maat. Volledig handgemaakt op basis van unieke schetsen. Keukens die maximaal gebruik maken van de beschikbare ruimte, naadloos aansluiten bij de rest van uw woning en ondertussen ook nog over alle gewenste functionaliteiten beschikken.

Om onze klanten te voorzien van exclusieve keukens op maat zijn we graag betrokken bij het gehele proces. Vanaf de eerste concepten tot aan de uiteindelijke installatie en alles daartussenin. Dat stelt ons in staat om ook verder in het proces nog aanpassingen te kunnen doen aan de keuken en er zo voor kunnen zorgen dat-ie helemaal naar wens is. Altijd.

Wilt u ook een unieke design keuken op maat? Laat u inspireren door onze eerdere projecten of neem contact met ons op en ontdek vrijblijvend de mogelijkheden!


Onze methode

Bij het vervaardigen en installeren van exclusieve design keukens op maat hanteren we een vaste, gestructureerde methode. Het begint allemaal met de inventarisatie van uw wensen, zodat we op basis daarvan een aantal concepten kunnen uitwerken en aan u voorleggen. Na invulling van de laatste details ontvangt u een heldere offerte. Bij akkoord komen onze specialisten bij u inmeten, starten we met de bouw en zorgen we voor de uiteindelijke plaatsing. Zo simpel kan het zijn.

Exclusieve keukens op maat

Bij DIEVORM zorgen we voor gegarandeerd exclusieve keukens op maat. Dat houdt in dat geen keuken bij ons hetzelfde is. We kiezen niet voor de gemakkelijkste weg of voor de gebaande paden. Nee, we zorgen voor uniek keukenontwerp dat perfect past bij uw persoonlijke stijl. Met alles erin verwerkt dat u fijn vindt en met een praktische indeling. De perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Prijzen & contact

De term ‘design keuken op maat’ zegt het al: het is maatwerk. Dat betekent dat iedere keuken anders is en andere kosten met zich meebrengt. Het is voor ons daarom lastig om vaste prijzen te vermelden op de website. Om toch te weten waar u ongeveer rekening mee moet houden kunt u een prijsindicatie aanvragen. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem