design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieuradvies kosten

Interieuradvies kosten betalen zichzelf altijd uit! Hoe dat werkt? Dat zullen we u uitleggen. Stel u gaat verhuizen of verbouwen, maar u weet nog niet hoe de ruimte wilt gaan indelen. Of u en uw partners wensen liggen volledig uit elkaar en u weet nog niet hoe u deze samen gaat voegen. Wij bij DIEVORM helpen u dan door middel van ons interieuradvies. Wij helpen u de juiste sfeer/stijl te bepalen en zorgen ervoor dat de indeling niet alleen praktisch, maar ook esthetisch is. Hierdoor hoeft u zelf niet verschillende dingen zelf uit te proberen. U bespaart op de kosten, doordat u geen misaankopen doet, u koopt namelijk direct wat perfect bij de ruimte en gewenste sfeer past.

Ons interieur advies wordt gegeven in verschillende pakketten waardoor u direct weet wat de interieuradvies kosten zijn. Benieuwd naar wat deze pakketten inhouden? Lees dan snel verder!


De werkwijze van een interieuradviseur

Ons interieuradviseur werkt altijd in een vaste volgorde. We starten namelijk met een kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek worden al uw wensen en eisen besproken. We brengen samen in kaart waar de problemen liggen en tegelijkertijd geven wij direct mogelijke oplossingen. Na het gesprek gaat ons interieurontwerper aan de slag. Zij maakt voor u een aantal indelingen die perfect bij uw situatie passen. Gelijktijdig wordt er een moodboard opgesteld die laat zien hoe de sfeer eruit gaat zien. 

De volgende stap is dan afhankelijk van het interieuradvies pakket dat u gekozen hebt. Indien u gekozen heeft voor het bronzen pakket, dan eindigt het ontwerp hier. U krijgt een presentatie van de verschillende opties en hoe de sfeer eruit kan zien. Heeft u voor het zilveren pakket gekozen, dan volgt er een 1e adviesgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de voorgang besproken en een definitieve indeling gekozen. Vervolgens gaat ons interieurontwerper weer aan de slag om het ontwerp concreet uit te werken. Zo krijgt u een duidelijk en visueel beeld van de ruimte. U krijgt voorstellen voor materialen, kleuren en meubels. Met deze informatie kunt u dan zelf meubels shoppen.

Tot slot is er nog het gouden pakket. In dit pakket krijgt u alles uit het zilveren pakket, plus een lichtplan. Met dit lichtplan geven wij aan waar u verlichting kan/moet plaatsen en waar eventuele extra stopcontacten moeten komen. Kortom het gouden pakket is het meest complete pakket.

interieuradvies_interieur advies_pakketten_interieuradvies pakketten_interieur advies pakketten

 

Interieuradvies kosten en contact

De interieuradvies kosten zijn dus gebonden aan de verschillende interieuradvies pakketten. Het bronzen pakket kost €750,- euro, het zilveren pakket kost €1500,- euro en het gouden pakket kost €2000,- euro. Deze prijzen zijn gedefinieerd per ruimte. Natuurlijk is het ook mogelijk om interieuradvies op maat te krijgen. Hiervoor kiest u wanneer één van de pakketten niet bij u past. De kosten hiervoor zijn €70,- euro per uur. Het uiteindelijke bedrag is dus geheel variabel.

Dus waar wacht u nog op? Boek nu uw kennismakingsgesprek en bekijk uw opties. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Pinterest pagina met inspiratie ideeën of ga naar ons portfolio om onze afgeronde projecten te bekijken. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of email. 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.