Standaard kast op maat laten maken

Bij DIEVORM realiseren we ons dat niet elke kast volledig op maat gemaakt hoeft te worden. Daarom introduceren wij de standaard kast. Deze kast kunt u volledig opbouwen naar de maat die u nodig heeft. In onze standaard kasten is altijd een kledingroede en schap geplaatst. Heeft u toch meer nodig? Dan kunt u het eenvoudig upgraden.

standaard kast standaard kast

Standaard kast op maat 

Maar wat houdt die standaard kast dan in? Dat zullen wij aan u uitleggen. Onze standaard kast heeft een afmeting van 60 x 60 x 240 cm. In de kast is zoals eerder genoemd een kledingroede en een schap geplaatst. Met deze kast kunt u meerdere kasten naast elkaar bouwen, zodat u de gewenste afmeting krijgt. Denk bijvoorbeeld aan 240 cm of juist aan 300 cm. 

De kledingkast wordt standaard gemaakt van 18 mm dik wit gemelamineerd spaanplaat. Dit materiaal is buitengewoon sterk en dus ook duurzaam in gebruik. De reden hiervoor is de opbouw van het plaatmateriaal. De kern bestaat uit spaanplaat. Op beide zijden wordt een laag MDF gelijmd en pas hierna volgt de melamine laag. Op deze manier kan het materiaal heel goed tegen een stootje en zal het dus minder snel verslijten. De melamine laag bestaat uit een dunne laag papier en kunsthars. Hierdoor heeft het materiaal een hoge krasvastheid, kleurvastheid en heeft het geen onderhoud nodig. Ideaal, al zeggen we het zelf.

Maar wat als u nu meer schappen wilt in uw kast? Of juist lades nodig heeft of liever een andere kleur wilt? Geen probleem! Bij DIEVORM maken we echt alles zelf op maat. U kunt dus zelf kiezen voor een upgrade. Bepaal zelf of u meer schappen wilt, lades wilt toevoegen of juist andere kleuren wilt gebruiken. Ook is het mogelijk om voor andere materialen te kiezen, denk bijvoorbeeld aan massief hout.

De bouw van een kast

Voorgaand aan elk bouwproces start een ontwerpproces. Doordat wij met standaard kasten werken, kunnen we eenvoudig een ontwerp samenstellen. De bouw van uw standaard kast op maat zal starten wanneer u tevreden bent over het ontwerp. We beginnen met het zagen van het plaatmateriaal voor uw kast. Vervolgens boren we de gaten voor en zetten de kast in elkaar. Op het eind worden de deuren bevestigd en dan is uw kast klaar. We maken samen met u een afspraak voor de plaatsing en hierna hoeft u alleen nog maar de kast in te ruimen. 

Bent u benieuwd welke opties er mogelijk zijn voor het maken van een standaard kast op maat? Of wilt u graag de andere materialen zien waaruit u kunt kiezen? Maak dan een afspraak met DIEVORM! Neem contact met ons op over jouw standaard kast en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons Portfolio, Instagram of Pinterest.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.