design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
Slider

Droomkeuken

Bij ontwerpbureau en meubelmakerij DIEVORM ontwerpen en realiseren we graag uw droomkeuken. Onze professionals werken op basis van een inventarisatie van uw wensen en ideeën een aantal concepten uit die vervolgens in onze eigen werkplaats gerealiseerd kunnen worden door onze meester meubelmaker en zijn team.

Onze maatwerk keukens halen het maximale uit de beschikbare ruimte, zijn praktisch ingedeeld voor optimaal gebruiksgemak en kennen een lijnenspel dat perfect past bij de rest van uw woning. Een keuken die naadloos aansluit op uw persoonlijke stijl en alles bevat waar u behoefte aan heeft. Precies zoals u uw droomkeuken voorstelt.

Nieuwsgierig naar wat we zoal hebben gecreëerd? Laat u inspireren door onze projecten of neem vrijblijvend contact met ons en bespreek uw wensen. We helpen graag!


Werkwijze

Om uw droomkeuken te kunnen maken moeten we eerst weten wat dat precies voor u inhoudt. We inventariseren uw wensen en behoeften (telefonisch, op kantoor of bij u thuis) om vervolgens een aantal concepten uit te werken die daar aan voldoen. Na bespreking en invulling van verdere details ontvangt u een heldere en duidelijke offerte en gaan we, indien akkoord, aan de slag met de realisatie in onze eigen werkplaats om de keuken uiteindelijk met uiterste precisie bij u thuis te kunnen installeren.

Een droomkeuken op maat

De droomkeuken is voor iedereen anders. Waar de één graag natuurlijk materialen terugziet, kiest een ander voor een strak en modern design. Met handgreep of greeploos. De mogelijkheden zijn eindeloos. En door het hele proces in eigen hand te houden zijn we bij DIEVORM bovendien in staat om zelfs in een ver stadium nog aanpassingen te doen. Zo weet u zeker dat u de perfecte keuken krijgt.

Prijzen & contact

De droomkeuken is maatwerk. Dat bemoeilijkt het vermelden van vaste prijzen; ieder model brengt immers weer andere kosten met zich mee. Om te weten of wat u voor ogen heeft ook daadwerkelijk binnen uw budget past, kunt u vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Neem contact met ons op, omschrijf uw project en binnen twee werkdagen ontvangt u een grove schatting van de kosten.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem