design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Wandkast op maat

Een wandkast op maat laten maken is de perfecte keuze wanneer u veel wilt opbergen. Zo benut u bijvoorbeeld optimaal de ruimte wanneer u ervoor kiest om een op maat gemaakte wandkast te plaatsen. Deze kast kan een gesloten boekenkast op maat zijn, een open vakkenkast of juist een combinatie van beiden. Wij hebben bij DIEVORM meerdere kasten op maat gemaakt. De meeste kasten reiken tot aan het plafond. Op deze manier benut u niet alleen de breedte, maar ook de hoogte van de ruimte. Zoals we eerder benoemen kan een wandkast op maat erg variëren van uiterlijk. Deze keuzes komen door uw persoonlijke voorkeuren. Want misschien wilt u wel een volledig greeploze dichte wandkast met lades en deuren. Of misschien kiest u er juist voor om een deel gesloten en de rest van de kast als open vakken te gebruiken. Deze keuzes liggen volledig bij u en uw interieurwensen.

Wilt u meer informatie over het ontwerpen van uw wandkast op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons en samen maken wij uw perfecte wandkast.


Het ontwerpproces van een wandkast op maat laten maken

Het ontwerpproces van een wandkast op maat start bij het kennismakingsgesprek. Gedurende het gesprek word het wensen en eisenlijstje duidelijk. U vertelt wat u mooi vindt en laat inspiratiebeelden zien. Verder heeft u (globale) maatvoeringen mee waardoor wij een tijdens het gesprek een ruwe schets kunnen maken. Tevens bespreken we het gebruik van materialen en kleuren en welk budget er beschikbaar is. Zodra het gesprek is afgerond, nemen wij alle informatie mee en geven een eerste prijsindicatie via de mail. 

Wanneer u akkoord bent met deze indicatie, starten wij het ontwerp van de kast. Dit proces duurt meestal wat langer. Ons interieurontwerper gaat aan de slag met de informatie die wij van u hebben gekregen. Zij maakt een aantal opties die passend zijn voor uw situatie. Wij leveren deze schetsen per mail bij u aan zodra ze gereed zijn, zodat u ze kunt beoordelen. U kunt nu kiezen tussen deze opties. Het is ook mogelijk dat u juist elementen wilt combineren uit de verschillende ontwerpen. Als dat het geval is, dan wordt er een nieuwe ontwerp gemaakt en een bijpassende offerte toegevoegd. Deze offerte is duidelijk en overzichtelijk opgesteld, zodat u precies weet wat uw wandkast op maat gaat kosten.

Bij akkoord op de offerte en het ontwerp, starten wij met de bouw van de kast op maat. Ons team van meubelmakers maakt op ambachtelijk wijze en met uiterste precisie uw kast in onze eigen werkplaats. Doordat wij een eigen werkplaats hebben, zijn onze communicatielijnen kort en duidelijk. Dit resulteert erin dat wij tot in een laat stadium aanpassingen kunnen doen, wanneer we tegen problemen aanlopen. Zodra de wandkast op maat af is, zorgen wij dat deze bij u thuis geplaatst gaat worden. Hiervoor maken wij met u een afspraak. Na de plaatsing nemen wij alle rommel weer mee en kunt u genieten van uw eigen op maat gemaakte wandkast.

Contact

Een wandkast op maat laten maken is heel proces waarbij elke keuze invloed heeft op de prijs. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de afmetingen en het materiaal van de kast. Hierdoor is het voor ons lastig om prijzen op de website te vermelden. Maar geen zorgen! U kunt altijd contact met ons opnemen over uw eigen project. Wij geven u dan graag een vrijblijvende informatie en een geschatte prijsindicatie. U kunt met ons contact opnemen door ons te bellen of te mailen. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio, Instagram of Pinterest.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.