design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieurontwerper in Arnhem

DIEVORM is niet alleen een meubelmakerij, maar ook een ontwerpbureau. Hierdoor hebben wij zowel ambachtelijke meubelmakers als interieurontwerpers in dienst. Dus bent u op zoek naar een bedrijf die uw interieur naar een nieuw niveau kan tillen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij ontwerpen en adviseren u graag over uw interieur en wanneer u een maatwerk meubel of keuken nodig heeft, kunnen wij het ook nog eens zelf fabriceren! Dit doen wij in onze eigen werkplaats en op de millimeter precies. 

Wilt u meer te weten komen over de werkzaamheden van DIEVORM? Bekijk dan de ‘Over ons’ pagina. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de email of telefoon.


Proces van een interieurontwerper 

Een interieurontwerper maakt ontwerpen van een interieur. Dit kunnen zowel deel ontwerpen als totaal ontwerpen zijn. Bij DIEVORM hanteren we vasten advies pakketten, hierdoor weet u exact wat u krijgt voor de prijs dat u betaald. Op de pagina ‘Interieuradvies’ is meer informatie te vinden over deze advies pakketten. 

Het proces van een interieurontwerp start altijd hetzelfde. Er is een eerste gesprek die plaatsvindt. Gedurende dit gesprek vertelt u precies waar u tegen aan loopt, wat de situatie is en hoe wij u kunnen helpen. Vervolgens bespreken we uitgebreid de wensen en eisen. Na ongeveer 1,5 uur ronden we het gesprek af en gaat ons interieurontwerper aan de slag. Er worden een aantal schetsen gemaakt voor de indeling van de ruimte en er wordt gekeken naar een kleur/materiaal advies. Hierna hangt het af van welk pakket u heeft gekozen. Heeft u voor het bronzen pakket gekozen, dan volgt nu het adviesgesprek. Heeft u voor zilver of goud gekozen, dan volgt het eerste advies gesprek. Tijdens dit gesprek worden de adviezen en opties besproken. 

Wanneer u heeft gekozen voor zilver of goud, dan volgt er een definitief ontwerp in 2D en wordt het plan concreet uitgewerkt in kleuren, materialen en meubels. Ook wordt er gekeken naar een lichtplan. Zodra het ontwerp compleet is, kunt u tijdens het tweede adviesgesprek aanvullende vragen stellen. De antwoorden hierop in combinatie met het interieuradvies geven u de handvatten om van uw interieur een droominterieur te maken. 

Tarieven van een interieurontwerper in Arnhem

De werkzaamheden van een Interieurontwerper in Arnhem bestaan dus uit veel onderdelen. Er moet gedacht worden aan verlichting, de indeling, materialen en kleuren, maar ook aan de meubels. Zoals we al eerder benoemde werken we bij DIEVORM met advies pakketten. Door deze pakketten weet u precies wat u krijgt voor uw geld. Ondanks het feit dat we met pakketten werken, zijn toch al onze ontwerpen anders. Want wat ons onderscheidt van andere ontwerpbureaus is dat wij goed luisteren naar u als klant. Wij vinden het erg belangrijk dat u het resultaat mooi vindt en dat u zich thuis voelt. Dit leidt er toe dat vrijwel elk project uniek is. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een interieurontwerper in Arnhem nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen graag uw droominterieur te realiseren. Voor inspiratie kunt u terecht op onze Pinterest pagina.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.