Ons verhaal- start & koers

Wij zijn ontwerpbureau en meubelmakerij DIEVORM te Arnhem. Dievorm is door Martijn Ubbels opgericht met als doel unieke ontwerpen te maken voor zowel interieur en exterieur. Een mooi passend ontwerp op maat komt voort uit een samenspel van uw wensen en eigen ideeën over de kast, gecombineerd met onze kennis van lijnenspel, verhouding tot de ruimte, techniek en materiaal. In onze ontwerpen zien we uiteindelijk graag de persoonlijke voorkeuren van de klant gecombineerd met rust en ruimtelijkheid. Dit kenmerkt de keukens en kasten op maat, de eigen meubellijn, de interieuradviezen en de tuinontwerpen.

Start

In 2004 gooide Martijn Ubbels het roer om. Hij stopte met zijn werk in de telecomsector en is als autodidact het ontwerpersvak in gegaan. In zijn vroege tienerjaren was Martijn Ubbels al bezig met het maken van meubels en deze liefde bleef aan hem trekken.

“Die vorm vind ik mooi”, daaruit vloeide vervolgens de bedrijfsnaam DIEVORM. Mooi gevormde meubels, kasten en keukens maken, die rust en ruimtelijkheid uitstralen, waarin de gebruiker zijn eigen persoonlijkheid terug kan vinden. Dat werden dan ook de uitgangspunten van DIEVORM.

Koers

Inmiddels zijn we flink wat jaren verder, en niet alleen Martijn, maar een team van medewerkers maken DIEVORM tot wat we zijn; energiek, positief, creatief en nauwkeurig. Onze binding is dat we ons hart volgen en allemaal op onze eigen manier liefde voor ons vak hebben. Die liefde delen we graag via onze producten met onze klanten.

Eigenheid

De vormgeving van onze producten moet zowel esthetisch als functioneel kloppen. Daarom is het praktisch dat het gehele ontwikkelproces in eigen hand is, van ontwerp, tot technische uitwerking, tot productie, tot plaatsing bij u thuis. Dit houdt de communicatielijnen kort en eenvoudig, maar bovenal kunnen er tot in een ver stadium nog aanpassingen worden gedaan aan uw keuken, kast of meubel.

Uniciteit

De vormgeving mag binnen de grenzen van onze klanten gewaagd zijn. Onze ontwerpen zijn uniek omdat ze geheel afgestemd zijn op uw persoonlijke wensen.

Ambacht

Alles wat wij produceren wordt zo mooi mogelijk en ambachtelijk vervaardigd door onze meubelmakers. Zij zijn uiterst ervaren en beschikken over veel kennis.

Persoonlijk

Persoonlijk contact met onze klanten gedurende het hele ontwikkelproces is onmisbaar.

Duurzaam

Zoveel als mogelijk worden duurzame producten gebruikt.

Op onze website staan diverse voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten en producten. Uw stijl staat er misschien nog niet bij, omdat dat nog in uw hoofd zit?

Kijkt u rustig rond en wilt u meer weten mail of bel ons gerust!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem