Ons verhaal: start & koers

Wie zijn wij

DIEVORM is de beste interieurbouwer van Arnhem en omstreken. DIEVORM is door eigenaar Martijn Ubbels opgericht met als doel om meer te bieden dan alleen een meubelmakerij. Door onze unieke ontwerpen, werkwijze en nauwkeurige realisatie kunt u voor al uw interieur wensen bij ons terecht. Een mooi passend ontwerp op maat komt voort uit een samenspel van uw wensen en onze creatieve ideeën. Hierbij maken wij gebruik van onze kennis van lijnenspel, verhouding tot de ruimte, techniek en materiaal. Het resultaat is uw persoonlijke wensen vertaald in het ontwerp, gecombineerd met de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. DIEVORM zet voor u een stap extra. Ons doel is om uw kast of keuken nog beter en mooier te maken dan dat u van tevoren gedacht had!

Start

In 2004 gooide Martijn Ubbels het roer om. Hij stopte met zijn werk in de telecomsector en is als autodidact de interieurbouw in gegaan. In zijn vroege tienerjaren was Martijn Ubbels al veel bezig met het maken van meubels en de liefde hiervoor bleef bestaan.

“Die vorm vind ik mooi”. Daaruit vloeide vervolgens bedrijfsnaam DIEVORM. Mooi gevormde meubels, kasten en keukens maken, die de juiste balans hebben tussen esthetiek en functionalitet, waarin de gebruiker zijn eigen persoonlijkheid terug kan vinden. Dat zijn uitgangspunten van DIEVORM.

Koers

Inmiddels zijn we flink wat jaren verder. En niet alleen Martijn, maar een team van medewerkers maken DIEVORM tot wat we zijn; energiek, positief, creatief en nauwkeurig. Iedere medewerker heeft zijn eigen kracht. Door deze krachten te bundelen hebben we een team samen kunnen stellen waarin iedereen in zijn eigen vakgebied op topniveau presteert. Daar plukt u als klant de vruchten van!

Identiteit

De vormgeving van onze producten moet zowel esthetisch als functioneel kloppen. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat het gehele ontwikkelproces in eigen hand is; van ontwerp, technische uitwerking, productie, tot plaatsing bij u thuis. Dit houdt de communicatielijnen kort, maar bovenal kunnen er tot in een ver stadium nog aanpassingen worden gedaan aan uw keuken, kast of meubel.

Uniciteit

Wij zorgen altijd voor een spannend, gewaagd ontwerp. Natuurlijk maken wij dit aan de hand van uw persoonlijke wensen. Waarom we dit doen is om u te laten zien welke mogelijkheden er zijn en komen we op ideeën die anders niet aan bod kwamen!

Ambacht

Door de kennis van onze ervaren meubelmakers vervaardigen wij onze projecten met vakkundig inzicht en de juiste technieken. Hier doen wij geen consessies, het project moet technisch goed gebouwd worden met alle handelingen die daarbij aan bod komen.

Persoonlijk

U kunt altijd bij ons terecht. We nemen u mee in het proces waardoor u een duidelijk beeld heeft hoe het project vordert en dat het voor u helder is wat de volgende stap in het proces is. Tijdens het project hebben we meerdere malen contact en sturen wij u ook foto’s van het bouwproces. Dit is naast dat het nuttig is natuurlijk ook leuk om te ervaren!

Duurzaam

Alle benodigde materialen worden zo strak mogelijk ingekocht zodat er zo min mogelijk materiaal overblijft. Dit is niet alleen kostenbesparend voor u als klant, maar het is ook minder belastend voor ons milieu. We gebruiken duurzame materialen. Duurzaam in de zin van een lange levensduur en ook materiaal wat beter is voor ons milieu!

Waarom kiest u voor DIEVORM?

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.
-Lees de reviews van klanten die u voorgingen.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Ons team staat voor u klaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voorbeelden van ons werk hebben we genoeg! Al onze afgeronde projecten zijn te zien in ons portfolio. Voor inspiratie kunt u terecht op onze social media kanalen, Instagram, Facebook en Pinterest.Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Welke elementen wilt u toevoegen aan uw interieur die u niet vindt bij een standaard keuken- of kastenzaak?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-42313315 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.