design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieur ontwerpen

Een interieur ontwerpen begint altijd bij het maken van een goede basis. Een goede basis is erg belangrijk, omdat elk huishouden andere leefgewoontes heeft. Een goed interieur ontwerp vraagt dus om een persoonlijke en functionele indeling. Bij DIEVORM geven wij u de mogelijkheid om uw perfecte interieur te ontwerpen.

Maar wanneer schakelt u ons interieur ontwerper dan in? Een voorbeeld, u weet niet hoe u de verschillende stijlen van u en uw partner kan samenvoegen of u weet maar niet hoe u het beste die gekke hoek in de woonkamer kunt indelen. Het is ook mogelijk dat u juist een interieur ontwerp wilt, omdat u de inrichting compleet wilt veranderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op! 


Hoe gaan we uw interieur ontwerpen?

U heeft besloten dat u een interieur ontwerp wilt laten maken. Maar hoe gaat het proces dan verder? Dat zullen wij even uitleggen. We werken bij DIEVORM met een vast stramien. Het proces start namelijk al bij het invullen van een vragenlijst bij het eerste gesprek, het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt voor ons duidelijk wat uw wensen en eisen zijn. Ook leren wij u persoonlijk een beetje kennen waardoor wij te weten komen wat mogelijke problemen zijn in het huidige interieur. 

Met al deze informatie kunnen wij aan de slag. Er wordt een passend moodboard gemaakt, en gelijktijdig gaan wij aan de slag om uw interieur te ontwerpen. Wij kijken hierbij naar verschillende indelingen, het maken van een eventuele uitbouw of het verplaatsen van deuren en muren. Aan het eind van het proces zijn er meerdere interieur ontwerpen, vaak 2 of 3 versies, waaruit u kunt kiezen. U kiest dan welk interieurontwerp het beste bij u past. 

Afhankelijk van het adviespakket wat u heeft gekozen worden dan nog concrete adviesplannen, een lichtplan of meubelplan gemaakt. Hierdoor beschikt u straks de handvatten om uw droominterieur te realiseren. Natuurlijk kunnen wij bij DIEVORM ook ondersteunen tijdens dit proces.

interieuradvies_interieur advies_pakketten_interieuradvies pakketten_interieur advies pakketten

Tarieven van interieurontwerpen

De tarieven van interieur ontwerpen kunnen heel verschillend zijn. Om deze reden hebben wij besloten om met drie vaste pakketten te werken. Zo kunt u direct zien wat u krijgt voor het geld dat u betaald. Wel zo handig! Het goedkoopste pakket waar wij mee werken is het bronzen pakket (€750,- euro). In dit pakket krijg je een moodboard, plattegrond indelingen en kleur en materiaal adviezen. Wilt u liever iets meer en een concreet plan voor kleuren, materialen en meubels krijgen? Kies dan voor het zilveren pakket (€1500,- euro). Tot slot is er nog het gouden pakket (€2000,- euro). In dit pakket krijg je een interieurontwerp dat van A tot Z gaat. Dit houdt in dat je niet alleen plattegronden en adviezen met concrete plannen krijgt, maar ook een lichtplan wordt toegevoegd. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u thuis kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen bespreken en bekijken we dan uw persoonlijke situatie en zorgen we ervoor dat uw huis een echte thuis wordt. Voor inspiratie kunt u terecht op onze Pinterest pagina of bekijk ons portfolio met afgeronde projecten. 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.