design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Wandmeubel op maat

Een wandmeubel op maat laten maken is ideaal. Maar wanneer kiest u hiervoor? De indeling en woonstijl van een woning hebben invloed op het interieur. Daardoor kan een standaard kast of meubel niet altijd voldoen aan de wensen. Wanneer dat het geval is, zal een meubel op maat gemaakt worden. Hierdoor kan deze kast perfect afgestemd worden op het huidige interieur. 

Bij het ontwerpen van een wandmeubel op maat heeft u de keuze om het meubel weg te werken in een bepaalde ruimte of hoek. Ook kunt zelf bepalen van welke materialen de kast gemaakt wordt en hoe de kast eruit gaat zien. In samenspraak met DIEVORM ontwerpt u de ideale wandmeubel op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op over uw project voor informatie en een prijsindicatie.


Onze werkwijze

Bij DIEVORM vinden we het belangrijk om heel persoonlijk te werken. Wij houden graag goed contact met u als klant, hierdoor leren wij u zo goed mogelijk kennen. Op deze manier wordt uw persoonlijkheid in het wandmeubel verwerkt. Het proces start bij ons vrijwel altijd met een eerste gesprek. Gedurende dit gesprek bespreken we de wensen en eisen. Ook het budget komt aan bod. Met deze informatie gaan wij ontwerpen maken voor uw wandmeubel op maat. U kiest zelf welk ontwerp het beste bij uw past. Vervolgens stellen wij een duidelijke en overzichtelijke offerte op, zodra er een akkoord is op het ontwerp. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten en wat u krijgt voor uw geld. Wanneer u akkoord geeft op de offerte, starten wij met het bouwen van de wandmeubel. 

Het bouwen van de kast wordt gedaan in onze eigen werkplaats. Onze eigen meubelmakers maken op een ambachtelijke wijze uw wandmeubel op maat. Dit doen ze met uiterste precisie en op de millimeter nauwkeurig. Het kan voorkomen dat in een laat stadium nog aanpassingen doorgevoerd moeten worden. Dat is voor ons geen probleem, omdat wij een eigen werkplaats hebben. Zo weten wij zeker dat uw meubel perfect wordt. Na het bouwen, maken wij een afspraak met u voor het plaatsen van de kast. Met veel zorgvuldigheid wordt de meubel op de plek gezet en naderhand nemen wij de rommel weer mee.

De kosten van een wandmeubel op maat

Een wandmeubel op maat is nooit hetzelfde. De persoonlijkheid van de klant heeft invloed op het ontwerp en dus de prijs van de kast. Hierdoor kunnen wij geen prijzen vermelden op onze website. Wilt u toch graag weten wat uw wandmeubel gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij geven u graag een prijsindicatie voor uw kast op maat. 

Kortom, u kiest voor DIEVORM, omdat wij ambachtelijk en met uiterste precisie werken. Kwaliteit en persoonlijk contact staat bij ons voorop. Verder zorgen wij van begin tot eind dat uw meubel gemaakt wordt. Zo heeft u er verder geen omkijken meer naar. Bekijk ons Portfolio, Instagram of Pinterest voor inspiratie en afgeronde projecten.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.