Natuurlijke design keuken

Een nieuwe keuken dat past bij de architectuur van de woning, dat is wat er moest komen in de nieuwe woning van onze klant uit Rotterdam. Omdat de architectuur erg strak en modern van vormgeving is, zijn wij ook voor een moderne uitstraling gegaan. Toch wilde de klant niet alles wit en neutraal hebben en mocht er best wat pit toegevoegd worden. En dat is voor ons bij DIEVORM natuurlijk de perfecte opdracht! Een nieuwe keuken met een twist.

Layout

We zijn begonnen met het bepalen van een juiste indeling. Tijdens het eerste gesprek werd duidelijk dat een kookeiland gewenst is met een kastenwand waarin de apparatuur ingebouwd wordt. Met deze informatie zijn wij toen gaan kijken op welke locatie en in welke opstelling dit het beste in de ruimte zou passen. Al gauw kwam wij tot de conclusie om de keuken in het midden te plaatsen en het eiland ervoor te zetten. Hierdoor is vanuit de zithoek en vanuit de eethoek de keuken te zien en wordt de keuken het hart van de ruimte. In het kookeiland zijn niet alleen de kookplaat en wasbak geplaatst, er is ook een vaatwasser en kruidenbakje toegevoegd. Ten slotte is er een opening in het eiland, zodat er met barstoelen ook aan het eiland gegeten kan worden.

Materialen

Om de materialen te bepalen is een lange zoektocht ontstaan. De klant wist nog niet goed welke kant ze op wilden met het kleurenpalet. Ze startten eerst erg neutraal met verschillende wittinten. Dit bleek voor hun niet spannend genoeg waardoor we kleur toevoegden. Dit bleek weer te heftig. Daarom besloten we om met natuurlijke kleuren te werken die passen bij de visgraatvloer die er al ligt. Deze natuurlijke kleuren leidden tot houtlook plaatmateriaal van DecoLegno en een licht bruine kleur die zowel de vloer als het plaatmateriaal complementeert. Om het geheel niet een bruin goedje te maken, hebben we gekozen om een combinatie te maken van bruin en wit. Zo is het composieten blad wit met grijze aderen en zijn de fronten van het kookeiland wit. 

Rotterdam_keuken_high end_DecoLegno_natuurlijk_design_DieVorm

Het resultaat is een prachtige samenhang van natuurlijke kleuren en materialen in combinatie met de fel blauwe muur op de achtergrond. Bent u nu ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Samen maken wij dan uw droomkeuken. Voor inspiratie kunt u terecht op onze Instagram, Facebook of projectenpagina. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken