Coming soon!

Een kast in een nieuw jasje.

Bent u ook benieuwd hoe wij dat gaan aanpakken? Lees dan vooral verder. Op dit moment zijn wij bezig met een kast opnieuw vorm te geven. Wij willen een eyecatcher voor de ruimte maken en werken met andere materialen. Wij hebben gekozen voor stof!

schets-proces-knuffelkast-bekroond-dievorm-arnhem

We zijn gestart met een groot onderzoek hoe de kast gebouwd zou kunnen worden. In het verleden hebben we panelen gemaakt met stof eraan bevestigd. Deze tactiek gaan we weer toepassen. Nu restte nog de vraag hoe de vormgeving uiteindelijk gaat worden. We zijn gestart met het idee om een rechthoekig kast te maken op poten. In de kast zou een open vak kopen en drie deuren die ieder een eigen kant openen. Dit bleek te complex om uit te voeren, dus dit idee lieten wij varen. Wel zijn we verder gegaan met de globale vorm die we voor ogen hadden. Na een groot proces met uitprobeersels kwamen we tot de conclusie dat een andere vorm kast nog te heftig is voor nu. We beginnen met Less is More.

 

proefbouwen-knuffelkast-dievorm-arnhem-bekroond

Eenmaal deze conclusie genomen gingen we verder moet hoe de kast gebouwd gaat worden. Na lang brainstormen en veel verschillende versie kwamen we tot het antwoord. En nu komt dan het leukste deel van dit project. Materialen uitzoeken.

Omdat we gebruik willen maken van stof, was er al snel besloten om de corpussen en tussenpanelen van zwart MDF te maken. Hierdoor konden we nog alle kanten op qua kleur en structuur. Om een mooie stof te kiezen zijn we naar Loggere Wilpower gegaan. Hier zijn erg veel stoffen te vinden en samen met medewerker Jolijn hebben we drie mooie stoffen gekozen. Twee van Rubelli en een van Elitis.

stoffen-rubelli-elitis-loggere-wilpower-Hilversum

Met deze stoffen gaan we panelen bekleden die aan de kast bevestigd gaan worden. Deze kast wordt hoe dan ook uniek! Houd onze blog in de gaten voor het resultaat.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    bekroond-anne bekroond-aspern zoektocht-stoffen-loggerewilpower-dievorm-knuffelkast Bekroond-karamel proces-kast-bekroond-productie-knuffelkast-dievorm-arnhem