De eerste blog is een feit!

Even voorstellen

Omdat je op mijn pagina terecht bent gekomen hebben we al één ding gemeen: een passie voor mooie dingen. Misschien ben je hier alleen maar om inspiratie op te doen, misschien vind je het leuk om ook wat dingen over ons te weten te komen. Laat ik ons even voorstellen.

Wij zijn ontwerpbureau en meubelmakerij DIEVORM te Arnhem. Dievorm is door Martijn Ubbels opgericht met als doel unieke ontwerpen te maken voor zowel interieur als exterieur. Een mooi passend ontwerp op maat komt voort uit een samenspel van uw wensen en eigen ideeën, gecombineerd met onze kennis van lijnenspel, verhouding tot de ruimte, techniek en materiaal. In onze ontwerpen zien we uiteindelijk graag de persoonlijke voorkeuren van de klant gecombineerd met rust en ruimtelijkheid. Dit kenmerkt de keukens en kasten op maat, de eigen meubellijn, de interieuradviezen en de tuinontwerpen.

Matty-interieurontwerp-dievorm1

In ons pand hebben we een eigen werkplaats waarin onze eigen meubelmakers op ambachtelijke wijze projecten produceren. Doordat het kantoor direct naast de werkplaats gesitueerd is, zijn de communicatie lijnen kort en eenvoudig. Verder zorgt dit ervoor dat er tot in een ver stadium nog aanpassingen gedaan kunnen worden aan uw keuken, kast of meubel.

Abdullah-meubelmaker-dievorm1

Elk project is uniek, omdat deze specifiek afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Verder worden er gewaagde vormgeving keuzes gemaakt binnen de grenzen van onze klant.

Ons mooiste kenmerk is het persoonlijke contact met de klant. Wij leren u gedurende het proces kennen, waardoor uw ontwerp altijd precies bij u past.

Dievorm leent haar naam uit een opmerking die Martijn maakte. Hij zag een meubel en zei direct “Die vorm vind ik mooi”, daaruit vloeide vervolgens de bedrijfsnaam DIEVORM. Inmiddels zijn we flink wat jaren verder, en niet alleen Martijn, maar een team van medewerkers maken DIEVORM tot wat we zijn; energiek, positief, creatief en nauwkeurig. Onze binding is dat we ons hart volgen en allemaal op onze eigen manier liefde voor ons vak hebben. Die liefde delen we graag via onze producten met onze klanten.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    martijn-eigenaar-directeur-ontwerper-dievorm1 Matty-interieurontwerp-dievorm1 marcel-meester-meubelmaker-dievorm1 dorine-tuin-landschap-ontwerper-dievorm1 casper-meubelmaker-dievorm1 Dievorm-kantoor-keuken-bureau-tafel-arnhem