Nog even wachten of toch investeren in die maatwerk kast?

De afgelopen maanden is de onzekerheid onder de maatschappij gegroeid. Dit komt door de verschillende crisissen die op het moment spelen. Hierdoor zijn de gas en energieprijzen bijvoorbeeld heel hoog. Ook de oorlog in Oekraïne en het materiaal tekort zorgen voor hogere prijzen. Met al deze onzekerheden begrijpen wij dat je zou kunnen twijfelen om nu een maatwerk kast te gaan kopen. Maar hoe ga je dan verder? Hou je de huidige kast nog wat langer in de hoop dat deze niet in elkaar valt? Of koop je een tijdelijke kast om een compromis te sluiten? In deze korte blog vertelt DIEVORM jou waarom het een goed idee is om nu toch wel in die maatwerk kast te investeren.

Standaard kast of maatwerk kast?

Zoals we hierboven benoemde leven we in een onzekere tijd. De hoge kosten, het tekort aan personeel en het tekort aan huizen en materialen lopen op. Door al deze onzekerheden kun je je bedenken dat je nog even wacht met een maatwerk kast. Misschien ga je wel liever eerst een kast bij een Ikea of een Leenbakker kopen. Je gaat dan op zoek naar iets dat bij jouw visie past voor in de ruimte. Natuurlijk komt dit beeld niet volledig overheen met jouw originele visie, maar een compromis zal gemaakt worden. 

Stel je kiest voor het compromis en koopt een standaard kast. Deze staat een paar jaar op die plek om daarna alsnog te investeren in een kast op maat. Want het beeld dat jij voor ogen hebt wordt gewoon niet gerealiseerd door deze standaard kast. Kortom, je koopt twee kasten in kortere tijd door alsnog een kast op maat te laten ontwerpen en maken. Deze extra kosten en materialen had je kunnen besparen door direct te investeren in jouw kast op maat. Beter voor het milieu en jouw portemonnee.

Maatwerk kast van DIEVORM

De kasten van DIEVORM zijn allemaal unieke projecten. Wij denken altijd out of the box en verleggen de grenzen. Zo zijn onze kasten persoonlijk, gedurfd en creatief. Ons werk staat voor kwaliteit en creativiteit. In onze studio zie je deze kenmerken ook duidelijk naar voren komen. We hebben fantastische keukens en kasten staan vol met fascinerende noviteiten. 

Om onze kasten en keukens te maken gebruiken wij hoogwaardig decoratief plaatmateriaal van DecoLegno en Baars&Bloemhoff. In onze studio hebben we een grote collectie aan stalen ter beschikking, zodat jij alle opties kunt bekijken. Dit materiaal is duurzaam in gebruik, omdat het erg sterk en onderhoudsvrij is. De sterkte komt doordat tussen de spaanplaat en melamine laag nog een MDF laag verlijmd is. Hierdoor gaat jouw kast zo zonder problemen decennia mee. Naast onze decoratieve plaatmaterialen werken wij ook met gefineerd hout, tapijt, stof, tegels en aanrechtbladen. Kortom niets is ons te gek, wij maken van jouw droombeeld realiteit.

Hoe we dat doen? Wij starten met een kennismakingsgesprek met jou. Hierin komen wij te weten wat precies het project wordt en wat jouw visie hiervoor is. Met deze informatie maken wij een aantal gewaagde en creatieve ontwerpen. Uit deze ontwerpen kies jij dan de kast die het beste bij jouw visie past. 

Zodra het ontwerp definitief is en jij akkoord hebt gegeven op de bouw, starten wij met het maken van jouw maatwerk kast. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Dankzij onze eigen werkplaats zijn de communicatielijnen kort. Dit resulteert erin dat wij tot zelfs in een laat stadium aanpassingen door kunnen voeren. Hierdoor past jouw kast op maat altijd perfect in de ruimte.

Als de kast volledig klaar is, wordt deze weer afgebroken, zodat deze naar jou toe bezorgd kan worden. Bij jou thuis bouwen we de kast dan weer zorgvuldig op en zorgen we dat de kast perfect staat. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten.

moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen

Het antwoord op de vraag Nog even wachten of toch investeren in die maatwerk kast?  is dus DOEN. De investering bespaard je uiteindelijk extra kosten, omdat je niet een andere kast hoefde te kopen. Ook bespaar je op materialen, omdat je een kast koopt die gelijk decennia meegaat. Je kiest voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Goed voor het milieu en jouw portemonnee.

Waarom kiest u voor DIEVORM?

-Je hebt binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-Je kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-DIEVORM zorgt ervoor dat jij geen omkijken naar het geheel hebt. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden jou een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.
-Lees de reviews van klanten die jou voorgingen.

Twijfel je nog of je een maatwerk kast moet laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op met DIEVORM! Wij geven je een prijsindicatie van jouw kast op maat en bespreken alle mogelijkheden. Voor inspiratie kun je onze afgeronde projecten bekijken in ons portfolio. Bekijk ook onze sociale mediapagina’s Instagram, Facebook en Pinterest.


Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp voorpagina_design_kledingkast_kast op maat_garderobekast_op maat gemaakt_modern_maatkast_DIEVORM_Gennep design_TV meubel_modern_uniek_televisiekast_op maat gemaakt_maatwerk_DIEVORM_Arnhem_Amsterdam inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM schuin_dak_kast_inbouw_Friesland