Badkamermeubel mahoniehout

Ontwerp badkamermeubel op maat

Een badkamermeubel op maat gaat uiteraard niet alleen over de afmeting en de functies maar ook over de sfeer. Wat heeft de ruimte nog nodig?

Het eerste dat opvalt aan het badkamermeubel is de luxe en warmte dat het uitstraalt. Het meubel heeft als enige element in deze ruimte een mahoniekleur en toch past hij er perfect bij. Dat komt onder andere omdat de kleur wel in het verlengde ligt van de kleur van de badkamertegels, alleen is hij donkerder.

Verder is hij een mooie aanvulling op het koelere grijs en wit van de andere elementen in de ruimte; zoals de douche, spiegels en het sanitair. Dit geeft het totaal een mooie roodbruin- grijze tegenstelling.

Materiaal

Bij dit meubel is gekozen voor mahoniehout vanwege zijn kleur. Het hout is eerst gebeitst en vervolgens met olie behandeld om de houtkleur te verrijken. Op deze manier komt de houtnerf tot leven en krijgt het hout meer diepte en warmte.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken