Badkamermeubel notenhout

Hout, kunststof en ..

Een contrast in materiaalkeuze kan een interieur fantastisch tot leven brengen. Dit komt omdat er een visuele spanning ontstaat door de verschillende uitstraling die de materialen hebben.

In dit badkamermeubel is een contrast te zien tussen het witte kunststof blad en de notenhouten fronten van de lades. De materialen versterken elkaar. Het notenhout lijkt warmer en het witte blad frisser. Ze wekken elkaar eigenlijk tot leven.

Fris en fruitig

Een badkamer moet er weliswaar prettig uitzien, maar moet ook makkelijk schoon te houden zijn. De wasbakken in dit meubel zijn daarom naadloos verlijmd in het blad.

Kraan

De keuze van de kraan is ook erg belangrijk omdat deze behoorlijk opvalt op het witte blad. Deze design kraan bestaat niet uit één geheel, maar heeft zijn knoppen aan weerszijden op het blad. Dit maakt het geheel wat luxer en spannender.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken