Badkamermeubel sereen wit

Dubbele luxe

Als de ruimte het toelaat gun jezelf dan de luxe van dubbele wasbakken.  Niet meer op elkaar wachten in de drukte van de ochtend maar meer ruimte voor elkaar.

Ook in opbergruimte moet je jezelf nooit tekort doen. In plaats van de gangbare twee of drie laden is in dit ontwerp gekozen voor zes aparte laden.  Zo kan ieder zijn eigen opbergruimte afzonderlijk gebruiken en blijft er daarnaast ook nog ruimte over voor algemenere zaken.

Rondingen

De vloeiende halfronde lijn van de wasbakken maakt het meubel esthetisch iets spannender en zachter. Maar deze vorm maakt het ook makkelijker om de wasbakken te reinigen.

Water en Zeep

Omdat kranen prominent aanwezig zijn in de badkamer, bezuinig dan nooit op een mooi ontwerp. Dit kranen kunnen het ontwerp namelijk versterken of juist wat tenietdoen.

De zeepdispenser van Quooker sluit mooi aan bij de vorm van de kranen.

 

 

 

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken