Naad- en smetteloos

In deze kinderbadkamer waarbij lekker naar buiten gestaard kan worden tijdens het tandenpoetsen, zijn de wasbakken naadloos in het blad bevestigd.

Hierdoor kan het meubel goed schoon gehouden worden. Zeker omdat kinderen doorgaans nog geen ster zijn in het netjes werken…

Het blad is gemaakt van Hi-Macs, een kunststof waarbij eventuele beschadigingen weggewerkt kunnen worden door ze te polijsten. Dit zorgt ervoor dat het blad mooi kan blijven.

Superlades

De lades zijn vrij groot, waardoor zeer veel artikelen opgeborgen kunnen worden. Ook zijn ze te openen door op de fronten te duwen, door het tip-on Blumotion systeem van Blum.  Hierdoor zijn er geen handgrepen nodig. Ook sluiten deze lades zacht en geruisloos doordat deze mechanische openingsondersteuning de lade vanzelf als het ware dichttrekt.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken