Veel van onze klanten kennen hebben voorwerpen of kunstobjecten die ze graag een eigen plek willen geven. Hoe je dat? Jij verdient het om die speciale objecten waar je van houdt en geniet terug te zien in je interieur. Iets toepassen wat je ergens ziet kan soms lastig zijn omdat je objecten andere maten lijken te hebben of je situatie of kast heel anders is.
Om te weten hoe jij die speciale objecten een plekje kan geven die ze verdienen, geven we je de volgende tips:

1. Regelmaat

Zorg voor rust en aandacht voor jouw objecten door te werken in ritmes. Dit kan om en om zijn of bijvoorbeeld lijnenspel. Hier hebben we dat zowel horizontaal als verticaal gedaan.

2. Afwisseling

Om aandacht te trekken en te vestigen is het belangrijk om afwisseling toe te passen in hoe je jouw objecten en voorwerpen laat zien. Creëer bijvoorbeeld scenes met objecten of match ze met elkaar op een manier waarop ze elkaar complementeren.

3. Spotlight erop

Door kleur/ een ander materiaal en licht vallen kunstwerken en verzamelobjecten meer op en krijgen ze echt een eigen plek in jouw interieur.

4. Geef ruimte

En om daadwerkelijk de aandacht te leggen op hetgeen wat je wil is het belangrijk om het niet weg te laten vallen, maar er lucht om heen te scheppen. Geef het ademruimte.
Een andere manier om ruimte te scheppen is dus om te kijken naar formaat. Wat past even groot binnen dat ritme van regelmaat en welke voorwerpen zijn nu eenmaal te groot? Geef deze dan ook meer ruimte.

5. Speel en heb plezier!

Plaatsing en styling van jouw voorwerpen in je nieuwe maatwerk kan een uitdaging staan. Durf een stap achteruit te nemen en iets te verplaatsen. Luister naar je gevoel!


Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.