Complete kinderkamer

Stoer

Deze jongenskamer moest een stoer karakter krijgen, daarom is voor de kast gekozen voor de betonlook van Deco Legno. Dit is melamine met een opdruk van beton. Door voor een decoratief materiaal te kiezen wordt de kast een ware blikvanger die de ruimte direct de gewenste sfeer geeft. Omdat hij naadloos bij het dak aansluit krijgt hij de uitstraling van een pilaar waar de rest van de meubels aan vastzitten.

Kast onder schuin dak

Een schuine kinderkamer effectief inrichten. Om de kast perfect op het dak te kunnen laten aansluiten is bij het inmeten gebruik gemaakt van een laser. Met deze kast op maat wordt de ruimte onder het dak dus ten volle benut. Spullen die minder vaak nodig zijn kunnen prima hierin worden opgeborgen. Hoe meer er achter de deuren past hoe rustiger de ruimte blijft.

Complete kinderkamer op maat

Bij maatwerk heb je de volledige vrijheid. Je kunt de ruimte zo optimaal en mooi inrichten als je zelf wilt, want het past altijd! Het is weinig extra moeite om de overige meubels direct te laten aansluiten op de kast waar het, in dit geval, allemaal mee begonnen is. De meubels kunnen qua vorm, afmeting en sfeer perfect op elkaar worden afgestemd.  Het optimale resultaat is dat het één sterk geheel wordt en geen kamer met losse meubeltjes.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    Keuken-op maat-bureau-amsterdam-modern-design-eikenhout detail-moderne-witte-keuken-amsterdam-zwart-frame keuken-amsterdam-strak-design-modern-eikenhout berging-keuken-lijnenspel-strak-modern-design