Complete kinderkamer

Stoer

Deze jongenskamer moest een stoer karakter krijgen, daarom is voor de kast gekozen voor de betonlook van Deco Legno. Dit is melamine met een opdruk van beton. Door voor een decoratief materiaal te kiezen wordt de kast een ware blikvanger die de ruimte direct de gewenste sfeer geeft. Omdat hij naadloos bij het dak aansluit krijgt hij de uitstraling van een pilaar waar de rest van de meubels aan vastzitten.

Kast onder schuin dak

Een schuine kinderkamer effectief inrichten. Om de kast perfect op het dak te kunnen laten aansluiten is bij het inmeten gebruik gemaakt van een laser. Met deze kast op maat wordt de ruimte onder het dak dus ten volle benut. Spullen die minder vaak nodig zijn kunnen prima hierin worden opgeborgen. Hoe meer er achter de deuren past hoe rustiger de ruimte blijft.

Complete kinderkamer op maat

Bij maatwerk heb je de volledige vrijheid. Je kunt de ruimte zo optimaal en mooi inrichten als je zelf wilt, want het past altijd! Het is weinig extra moeite om de overige meubels direct te laten aansluiten op de kast waar het, in dit geval, allemaal mee begonnen is. De meubels kunnen qua vorm, afmeting en sfeer perfect op elkaar worden afgestemd.  Het optimale resultaat is dat het één sterk geheel wordt en geen kamer met losse meubeltjes.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.