Design hoekkeuken

Hoewel een hoekkeuken vele praktische functies moet dienen die invloed hebben op het ontwerp, hoeft het zeker geen saai blok aan de muur te worden.

Een goed ontworpen design hoekkeuken heeft een prettig lijnenspel om naar te kijken. Hij straalt rust en logica uit en vloeit mooi samen met de rest van de ruimte.

L-Vorm

Ruimte optimaal benutten willen we bijna allemaal. Zeker als je geen bijzonder grote ruimte tot je beschikking hebt, kan een hoekkeuken veel werk- en opbergruimte bieden, omdat je twee wanden volledig kunt benutten.

design hoekkeuken

Kenmerken van deze keuken

  • Als oplossing voor de opbergruimte in de hoeken is gekozen voor het Le Mans systeem.  Deze plank rekjes zijn volledig uittrekbaar, waardoor je gemakkelijk bij al je keukengerei kunt komen en alles kunt overzien.
  • In deze keuken is niet gekozen voor deurbeslag. Hierdoor ogen de kastjes strakker en komt het lijnenspel beter naar voren.
  • Het aanrechtblad is vervaardigd uit composiet in de kleur Arden Blue
  • Naast verlichting boven het werkblad is ook koofverlichting aangebracht voor de bovenkasten. Daardoor valt er ook licht over de kasten en komen deze ‘ tot leven’.
  • De kasten zijn gemaakt van melamine.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem