Design inloopkast met zitbank

Wat is er mooier dan een kast helemaal volgens eigen smaak gemaakt? Onze klant had dit graag met als wens een zitplek in een inloopkast en een bijpassende spiegel. Aan beide zijdes van de kamer is een kast geplaatst. Wanneer je binnenkomt bevindt zich aan de linkerzijde een kast met twee, met LED verlichtte, roedes voor alle hangkleding met daaronder lades. Ook boven de roedes is er nog plek voor kleding achter gesloten deurtjes. Aan de andere kant van de design inloopkast bevindt zich een zitbank met gestoffeerd kussen en lades eronder. Daarnaast is nog een kledingkast met schappen die bewust lager is gehouden. Door deze kast lager te houden blijft de ruimtelijke beleving in tact.

Voor deze design inloopkast hebben we gebruik gemaakt van melamine spaanplaat. Dit is een favoriet materiaal van ons, omdat het erg sterk en duurzaam is. Hierbij hebben we samen met de klant uit verschillende kleuren en patronen gekozen waaruit deze matte variant en de Reflex variant met textuur en metallic look is gekozen. De Reflex afwerking hebben we ook doorgevoerd in de spiegel zodat het een kloppend geheel is. Het Reflex melamine spaanplaat is bij DIEVORM geliefd! Door lichtinval en voelbaarheid geeft het spanning voor het oog en een beleving voor je zintuigen.

Een passend ontwerp maken binnen een bestaande situatie kan DIEVORM, maar daarnaast ook een totaalplaatje met ingebouwde LED en contactpunten in het maatwerk. Bij DIEVORM verrassen wij u graag met onze ideeën en maken uw dromen graag werkelijkheid!

Wilt u ook graag een kledingkast laten plaatsen? Maar weet u nog niet hoe deze kast er uit gaat zien? Neem dan contact met ons op! Wij maken samen een uniek en passend ontwerp voor u en zorgen ervoor dat de kast perfect bij u past. Voor meer inspiratie kunt u terecht op onze InstagramPinterestFacebook of kijk naar onze andere projecten.

Waarom kiest u voor DIEVORM?

  • U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
  • Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
  • Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
  • U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
  • DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
  • Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.
  • Lees de reviews van klanten die u voorgingen.


Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.