Design kastenwand

Het is tijd voor kleur! Onze klant wilde een kastenwand voor in de slaapkamer en daarbij wilde zij een bureau incorporeren. Zelf wisten zij nog niet goed hoe dit er uit moest gaan zien en daarom gaven zij aan ons de taak om onze creativiteit de vrije loop te laten gaan. Wij bij DIEVORM vinden dit natuurlijk geweldig, tijdens dit soort projecten laten we zien wat we echt allemaal kunnen.

Tijdens het ontwerpproces hebben we veel gespeeld met het idee om de twee losse meubels in elkaar te verwerken. Uiteindelijk besloten we om het bureau door te laten lopen in de kastenwand. Hierdoor ontstaan er twee open vakken en totaal zes kastdeuren. Een eis van de klant was om greeploos te werk te gaan. We hebben na vele opties te bekijken, gekozen om deels met een tip-on systeem van Blum te werken en deels een greep in te frezen. Om het ontwerp compleet te maken, hebben we een achterwand gemaakt voor het bureau. In plaats van een decoratieve plaat te kiezen, kozen we er voor om zelf een paneel te maken met houten eiken latten. De achterwand is zelf zwart, waardoor deze wegvalt achter de houten latten.

Blauwe design kastenwand en bureau met houten latten

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van melamine spaanplaat. Dit is een favoriet materiaal van ons, omdat het erg sterk en duurzaam is. Verder hebben we eikenhout gebruikt voor het bureau en de achterwand. Dit eikenhout is gebeitst en blank afgelakt. In de kast zitten Blum lades met verlichting, twee kledingroedes en een aantal schappen.

Het resultaat is een moderne design kastenwand. Het is een spannend ontwerp door de houten latten op de achterwand, in combinatie met het bureau dat doorloopt in de kastenwand. De kleur toont lef aan en de combinatie blauw met hout is prachtig.

Wilt u ook een unieke kast op maat? Bent u nieuwsgierig geworden wat wij nog meer kunnen ontwerpen en maken? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we naar wat u mooi vindt en welk ontwerp het best voor u is. Voor meer inspiratie kunt u kijken op onze website en sociale media pagina’s Instagram en Facebook.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg