Design keuken op maat laten maken

Deze design keuken heeft qua oppervlakte een mooie prominente plek ingenomen in deze woonruimte. Hij is licht, luchtig en speels en voelt zich thuis in deze lichte ruimte. De kastenwand en het kookeiland vormen optisch een geheel door hun zelfde kleurstelling en afmetingen. Het kookeiland middelt op zijn beurt mooi tussen de kastenwand en het eetgedeelte.

Kleurenpalet

Zwart wit, hout en geel is het kleurenpalet in dit interieur. De keuken neemt hier het zwart wit voor zijn rekening door zijn witte fronten, zwarte bladen en de grijs-witte mozaïek tegels.

Het eetgedeelte met houten vloer en houten tafel contrasteren mooi met de keuken en maken het geheel extra warm en sfeervol.

ontwerp design keuken op maat

Kookeiland

Het leuke aan een kookeiland is dat het verbinding maakt tussen het kookgedeelte en het eetgedeelte. Je kunt contact maken met de mensen aan tafel. Omdat het eiland zich midden in de ruimte bevindt moet de afzuiging daar ook plaatsvinden. Daarom is er een plasma-afzuiging toegepast.

Plasma-afzuiging

Deze circuleert de lucht intern, zodat er geen slang naar buiten nodig is. Dit heeft meerdere voordelen; het is esthetisch mooier, het is energiezuiniger omdat er geen koude lucht hoeft te worden aangezogen in een warme ruimte en er komt geen buitenlucht binnen, dat kan een voordeel zijn als je bijvoorbeeld een pollenallergie hebt.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken