Hoogslaper onder schuin dak laten maken

Design trap als vakkenkast

In plaats van een ladder om bij de hoogslaper onder schuin dak te komen, hebben we een bijzondere trap ontworpen die tevens fungeert als open kast. Deze speelse constructie brengt de ruimte wat meer tot leven. Deze jongedame kan haar collectie tassen, boeken of andere favoriete voorwerpen mooi in deze ’trap’ uitstallen.

Natuurlijk stoer

Het gebruikte materiaal voor de trap en/of kast zijn underlayment platen. De kleur is heel naturel en doordat het materiaal heel basic is geeft het deze tienerkamer ook een stoer tintje. Het voordeel van dit underlaymentmateriaal is, is dat het niet kostbaar is. Zo kun je toch op een betaalbare manier hout toepassen met zijn warmte en natuurlijke sfeer.

Hoogslaper onder schuin dak

De hoogslaper, waar deze trap naartoe leidt, hebben we eerst zodanig gemaakt dat de ruimte van deze schuine kamer optimaal benut kon worden. Door de hoogslaper namelijk te laten aansluiten onder het schuine dak. Ook hebben we daarbij een vast nachtkastje gemaakt. De hoogslaper en het nachtkastje nemen niet veel ruimte in zodat de ruimte onder het bed volledig gebruikt kan worden. Dit is anders dan bij een losse hoogslaper waar doorgaans alleen een bureau onder past en je er niet onder kunt staan.

Meet- en maatwerk

Zo vlak onder het dak is het een gezellige slaapplek geworden. Deze constructie vraagt uiteraard exact meet- en maatwerk omdat het om een ruimte onder een schuin dak. Het is absoluut de moeite om voor een dergelijke constructie te kiezen omdat de ruimte die overblijft maximaal is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij u thuis.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen