Hoogslaper onder schuin dak laten maken

Design trap als vakkenkast

In plaats van een ladder om bij de hoogslaper onder schuin dak te komen, hebben we een bijzondere trap ontworpen die tevens fungeert als open kast. Deze speelse constructie brengt de ruimte wat meer tot leven. Deze jongedame kan haar collectie tassen, boeken of andere favoriete voorwerpen mooi in deze ’trap’ uitstallen.

Natuurlijk stoer

Het gebruikte materiaal voor de trap en/of kast zijn underlayment platen. De kleur is heel naturel en doordat het materiaal heel basic is geeft het deze tienerkamer ook een stoer tintje. Het voordeel van dit underlaymentmateriaal is, is dat het niet kostbaar is. Zo kun je toch op een betaalbare manier hout toepassen met zijn warmte en natuurlijke sfeer.

Hoogslaper onder schuin dak

De hoogslaper, waar deze trap naartoe leidt, hebben we eerst zodanig gemaakt dat de ruimte van deze schuine kamer optimaal benut kon worden. Door de hoogslaper namelijk te laten aansluiten onder het schuine dak. Ook hebben we daarbij een vast nachtkastje gemaakt. De hoogslaper en het nachtkastje nemen niet veel ruimte in zodat de ruimte onder het bed volledig gebruikt kan worden. Dit is anders dan bij een losse hoogslaper waar doorgaans alleen een bureau onder past en je er niet onder kunt staan.

Meet- en maatwerk

Zo vlak onder het dak is het een gezellige slaapplek geworden. Deze constructie vraagt uiteraard exact meet- en maatwerk omdat het om een ruimte onder een schuin dak. Het is absoluut de moeite om voor een dergelijke constructie te kiezen omdat de ruimte die overblijft maximaal is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij u thuis.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg