Houten latten design werkkamer

De zolder, een ruimte die voor veel verschillende functies kan dienen. Voor onze klant werd het tijd om hier werkkamers te maken. Verder wilden zij graag de wasmachine en droger afsluiten en ruimte hebben om hun spullen op te bergen. Maar hoe dat er uit moest gaan zien, dat wisten zij nog niet. Het enige waar zij zeker over waren, is dat ze niet de standaard gipswanden wilden. Uiteraard begrepen wij heel goed wat de klant wilt en samen zijn we gaan kijken naar andere opties. 

Na wat research te doen naar wat de klant mooi vindt, kwamen we tot de conclusie om met hout te gaan werken. Maar of dat dan compleet houten platen moesten worden of juist iets met latten wist de klant nog niet goed te bepalen. In een ander project hebben wij een keer eerder houten latten op een zwarte plaat bevestigd. Dit project hebben wij aan de klant laten zien als voorbeeld. Meteen raakten zij enthousiast en wisten we welke kant we op moesten gaan. De wanden zouden gemaakt gaan worden van houten latten. Maar hoe dan verder? Wordt de deur ook met houten latten gedecoreerd of zal deze juist opvallen doordat we hier geen latten gebruiken. Dat waren een aantal keuzes die ter sprake kwamen.

verborgen deur_eiken houten muur_latten wand_design_werkkamer_washok

Waar onze klant voor heeft gekozen is om de deuren in de wand te laten wegvallen. De houten latten lopen door op de deur waardoor er niet direct duidelijk is dat er deuren zijn. Deze deuren worden geopend door middel van een tip-on systeem en van binnenuit is er wel een deurklink gebruikt. De indeling is als volgt. Vanaf de trap kom je in de eerste ruimte. Hier zie je de wand met twee deuren. De linker deur leidt naar het washok met de wasmachine en droger. De rechter deur leidt naar de tweede werkruimte. In deze werkruimte is nog een wand geplaatst met houten latten. Dit is de kast waarin alle spullen opgeborgen worden. 

In dit ontwerp hebben we gebruik gemaakt van zwarte gemelamineerd spaanplaat en eiken houten latten die met matte blanke lak zijn behandeld. Zowel de deur als de lichtknoppen zijn zwart, waardoor de ruimte een geheel wordt. Bent u ook toe aan een herinrichting van uw zolder? Of wilt u ook een mooie werkkamer? Neem dan nu contact met ons op en samen kijken we dan naar uw unieke project. Voor meer inspiratie kunt u terecht op onze sociale media of in onze portfolio.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg