INBOUWKAST GECOMBINEERD MET DRESSOIR

Rust en functionaliteit: de perfecte combinatie in iedere slaapkamer.

‘s Ochtends vroeg wakker worden kan soms nogal hectisch zijn. Daarom is het van belang om de slaapkamer zo gestructureerd te hebben dat u direct weet waar al uw spullen te vinden zijn die u nodig heeft om u klaar te maken voor de dag. Voor deze klant uit Haarlem hebben wij een hoge kledingkast samen met een dressoir geplaatst. Door het strakke ontwerp straalt de slaapkamer rust en eenheid uit. Heerlijk om in te ontwaken en om in slaap te vallen!

De kledingkast en het dressoir zijn voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden die de interieurbouw te bieden heeft. In de kledingkast zijn kledingliften gemonteerd, zodat ook in de hoogste kasten de kleding gemakkelijk te bereiken is. Daarnaast zijn in alle kasten verlichting geplaatst met een automatische sensor die ervoor zorgt dat wanneer er een kastdeur geopend wordt, de lichtspot aan gaat. Ook in de kast met schappen is dit gerealiseerd. Ieder schap heeft een eigen spot, waardoor de stapels met kleding gemakkelijk te zien zijn en mooi worden uitgelicht.

In het dressoir zijn lades gemonteerd met Blumotion lade geleiders. Deze geleiders zorgen ervoor dat de lades geen greep nodig hebben en dat met een klein duwtje de lade voor u opent. Bij het sluiten van de lade kunt u zoveel kracht zetten als u wilt. Omdat de lade geleiders een soft-close systeem hebben zullen de lades altijd zacht sluiten. Vaarwel harde, irritante klappen! Tevens zijn alle lades voorzien van een LED-strip zodat de inhoud van iedere lade goed te zien en overzichtelijk is. Ook deze verlichting wordt automatisch aan- en uitgeschakeld door middel van een automatische sensor.

Meubelmaker Arnhem, Dievorm staat klaar!

Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van comfort. Zou u ook graag in een perfect ingerichte slaapkamer willen ontwaken en naar bed gaan, waar rust en eenheid de boventoon voeren? Neem contact met ons op! Wij zullen ervoor zorgen dat u in al uw wensen bedient wordt en weer vrolijk aan een nieuwe dag kan beginnen. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!

Waarom kiest u voor Dievorm

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-Dievorm zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_