Industriële bar met ronde vormen

Een bar met ronde vormen, dat is voor DIEVORM geen probleem!

Er komt veel kijken bij het kopen van een nieuwe auto. Het is dan ook fijn om van een kop koffie of thee te kunnen genieten tijdens het adviesgesprek. Hiervoor wilde onze klant graag een industriële bar in hun showroom plaatsen.  Hoe deze er verder uit moest gaan zien? Dat wisten zij nog niet. Een externe ontwerper is met dit vraagstuk aan de slag gegaan. 

Toen eenmaal duidelijk was bij zowel de klant als de ontwerper hoe de bar eruit moest gaan zien hebben zij Immano benadert. Immano is een interieurbouw bedrijf waar wij met enige regelmaat mee samenwerken. Bij Immano werd al snel duidelijk dat dit de perfecte klus is voor ons bij DIEVORM. En zo kwam deze opdracht bij ons aanwaaien. De opdracht voor ons was simpel, het bouwen van een industriële bar met ronde vormen. 

Wij konden bij DIEVORM snel starten met het technische uittekenen van de balie, omdat het ontwerp al klaar was. Hierdoor zat de uitdaging vooral in het goed krijgen van de ronde vormen. Want hoe rond moet de rand worden en welk materiaal is handig voor het buigen? Verder was het belangrijk om te weten of er aansluitingen gelegd moesten worden voor het water. Samen met onze meubelmakers hebben we dit goed uitgedacht. Zo konden we spoedig starten met het bouwen van de bar.

Voor de industriële bar met ronde vormen hebben we meerdere materialen gebruikt. Het open frame met vakken is gemaakt van metaal en heeft een gouden kleur. De vakken zijn gemaakt van DecoLegno Cleaf 18 mm dik gemelamineerd spaanplaat en hebben een houtlook. Gemelamineerd spaanplaat is erg sterk, hard en licht. Dit maakt het materiaal duurzaam in gebruik, door de lange levensduur. 

De gouden kleur en de houtlook geven de bar warmte, want de rest van de bar zelf is erg koel. Dit komt door het Fenix met RVS look. En niet alleen de buitenkant is van Fenix gemaakt, ook het aanrechtblad is van zwart Fenix gemaakt. Fenix is een materiaal dat uiterst praktisch is. Het is erg stevig en heeft een stijlvolle en matte uitstraling. Verder is het materiaal uiterst hygiënisch, vlekvrij, krasbestendig en hittebestendig. Een leuke eigenschap van Fenix is dat het zelf herstellend is, hierdoor is het materiaal erg duurzaam. Perfect dus voor een bar die veel gebruikt gaat worden.

Wilt u ook graag een Industriële bar met ronde vormen hebben? Of wilt u graag een bar plaatsen, maar weet u nog niet hoe deze eruit moet gaan zien? Neem dan contact op met DIEVORM! Wij maken al onze kasten, meubels en keukens op maat. Hierdoor krijgt u altijd een passend ontwerp en advies. Wilt u toch liever eerst inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in ons portfolio of bekijk onze Instagram. Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg