Industriële keuken op maat

Een keuken maar dan anders. Dat is wat onze klant uit Amsterdam graag wilde. Maar wat is dan anders? Na een uitgebreid gesprek met de klant bleek dat zij graag een industriële keuken willen. Verder willen zij gebruik maken van metalen. Samen met HTI-RVS zijn wij bij DIEVORM gaan kijken naar hoe wij samen de perfecte keuken voor de klant kunnen maken.

Lay-out

Om te beginnen zij we gaan kijken naar de lay-out. Er moet namelijk een hoge kastenwand komen waarin de apparatuur komt. Denk aan de oven, koelkast en vaatwasser. Verder is een eiland met spoelbak gewenst en een lage keukenopstelling waar gekookt kan worden. Al snel bleek dat we de lage keukenopstelling over de gehele wand willen plaatsen. De kastenwand wordt ingebouwd en het eiland zal het midden van de keuken worden. In de keuken komen veel lades. Enkel de kastenwand heeft draaideuren.

Afwerking

Zodra de lay-out definitief was, zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden voor afwerking. Het blad wordt van RVS gemaakt en het stalen frame wordt zwart gepoedercoat. Het stalen frame en het RVS blad worden door HTI-RVS gemaakt en wij zijn bezig gegaan met de corpussen. Door het stalen frame en de minimale afmetingen was dit nogal een spannend proces. Dankzij de goede communicatie is dit natuurlijk helemaal goed gekomen. De corpussen zijn van 18mm zwart gemelamineerd spaanplaat gemaakt en de fronten zijn tevens zwart gepoedercoat staal. Het stalen frame heeft een dikte van 30mm. Het RVS blad en de fronten zijn 4mm dik. 

 

Het resultaat is een prachtig zwarte design keuken met RVS bladen. Het oogt modern, industrieel en strak. Tevens is er een mooi contrast tussen de keuken met de vloer en wanden. Bent u nou ook op zoek naar een ander soort keuken. Een uniek ontwerp? Neem dan contact met ons op! Voor meer inspiratie kunt u kijken op onze Instagram en projectenpagina.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.