Industriële keuken op maat

Een keuken maar dan anders. Dat is wat onze klant uit Amsterdam graag wilde. Maar wat is dan anders? Na een uitgebreid gesprek met de klant bleek dat zij graag een industriële keuken willen. Verder willen zij gebruik maken van metalen. Samen met HTI-RVS zijn wij bij Dievorm gaan kijken naar hoe wij samen de perfecte keuken voor de klant kunnen maken.

Lay-out

Om te beginnen zij we gaan kijken naar de lay-out. Er moet namelijk een hoge kastenwand komen waarin de apparatuur komt. Denk aan de oven, koelkast en vaatwasser. Verder is een eiland met spoelbak gewenst en een lage keukenopstelling waar gekookt kan worden. Al snel bleek dat we de lage keukenopstelling over de gehele wand willen plaatsen. De kastenwand wordt ingebouwd en het eiland zal het midden van de keuken worden. In de keuken komen veel lades. Enkel de kastenwand heeft draaideuren.

Afwerking

Zodra de lay-out definitief was, zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden voor afwerking. Het blad wordt van RVS gemaakt en het stalen frame wordt zwart gepoedercoat. Het stalen frame en het RVS blad worden door HTI-RVS gemaakt en wij zijn bezig gegaan met de corpussen. Door het stalen frame en de minimale afmetingen was dit nogal een spannend proces. Dankzij de goede communicatie is dit natuurlijk helemaal goed gekomen. De corpussen zijn van 18mm zwart gemelamineerd spaanplaat gemaakt en de fronten zijn tevens zwart gepoedercoat staal. Het stalen frame heeft een dikte van 30mm. Het RVS blad en de fronten zijn 4mm dik. 

 

Het resultaat is een prachtig zwarte design keuken met RVS bladen. Het oogt modern, industrieel en strak. Tevens is er een mooi contrast tussen de keuken met de vloer en wanden. Bent u nou ook op zoek naar een ander soort keuken. Een uniek ontwerp? Neem dan contact met ons op! Voor meer inspiratie kunt u kijken op onze Instagram en projectenpagina.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken