Kast onder schuine wand, kap, kant of dak of zolderkast

Heb je een kamer onder een schuin dak? Of wil je de zolder gaan gebruiken als werkruimte, slaapkamer of hobbyruimte en heb je daar een passende kast nodig? Een kast die de loze ruimte onder de wand benut? Of wil je de CV installatie netjes wegwerken? Dan heb je een kast op maat nodig!

Verschillende soorten

Schuine wand kasten kunnen op 2 manieren geplaatst worden. De schuinte kan aan de zijkant van de kast benodigd zijn, dus als de kast haaks op de schuine wand staat. Óf de kast kan onder de schuine wand geplaatst worden, dus dan heeft de kast een schuine achterkant nodig.

Gebruikerseisen

Als men denkt aan een kast onder een schuin dak, komt er vaak een beeld van schotten of schuifdeuren tevoorschijn, waarachter de ski- of kerstspullen opgeborgen liggen. Kortom, spullen die men doorgaans slechts één keer per jaar nodig heeft. Maar als de frequentie hoger is dan dat, wanneer het je werkruimte of hobbyruimte is, dan is het belangrijk dat de spullen gemakkelijk te pakken zijn.

Welke functie heeft de ruimte? Is het een werkplek, slaapkamer of hobbyruimte? Wat wilt u in de kast kunnen opbergen? Boeken of kleding?

Planken, rekken en deuren

Aan de hand van een inventarisatie van uw gebruikerseisen kunnen we een goede indeling met u maken. Hoeveel schappen of rekken zijn er nodig? Moet de kast open blijven of wilt u een dicht en rustig geheel?
Als u voor deuren kiest, wat is er dan mogelijk in de ruimte? Open draaiende deuren kunnen bijvoorbeeld maar op een beperkt aantal manieren onder een schuine wand. Is er nog verlichting nodig?

Aantrekkelijk om te zien

Naast alle functionele wensen en beperkingen is het uiteraard belangrijk dat de kast mooi wordt en ook naadloos aansluit bij de rest van de ruimte. Om dit te bewerkstelligen moeten we ook keuzes maken in de verdeling qua vlakken, kleur, verlichting en de sfeer die kast moet uitstralen.

Nieuwsgierig naar uw kast!

Graag gaan we met u dit proces door; beginnend bij uw wens en eindigend bij een mooie kast die de ruimte meerwaarde geeft en die zeer lang meegaat! Vertel ons uw wensen en wij zetten ze kracht bij. Vul ons contactformulier in!

Van Amsterdam, tot Utrecht, Arnhem we komen overal

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_