Kast onder schuine wand, kap, kant, dak of zolderkast

Heb je een kamer onder een schuin dak? Of wil je de zolder gaan gebruiken als werkruimte, slaapkamer of hobbyruimte en heb je daar een passende kast nodig? Een kast die de loze ruimte onder de wand benut? Of wil je de CV installatie netjes wegwerken? Dan heb je een kast op maat nodig!

Verschillende soorten

Schuine wand kasten kunnen op 2 manieren geplaatst worden. De schuinte kan aan de zijkant van de kast benodigd zijn, dus als de kast haaks op de schuine wand staat. Óf de kast kan onder de schuine wand geplaatst worden, dus dan heeft de kast een schuine achterkant nodig.

Gebruikerseisen

Als men denkt aan een kast onder een schuin dak, komt er vaak een beeld van schotten of schuifdeuren tevoorschijn, waarachter de ski- of kerstspullen opgeborgen liggen. Kortom, spullen die men doorgaans slechts één keer per jaar nodig heeft. Maar als de frequentie hoger is dan dat, wanneer het je werkruimte of hobbyruimte is, dan is het belangrijk dat de spullen gemakkelijk te pakken zijn.

Welke functie heeft de ruimte? Is het een werkplek, slaapkamer of hobbyruimte? Wat wilt u in de kast kunnen opbergen? Boeken of kleding?

Planken, rekken en deuren

Aan de hand van een inventarisatie van uw gebruikerseisen kunnen we een goede indeling met u maken. Hoeveel schappen of rekken zijn er nodig? Moet de kast open blijven of wilt u een dicht en rustig geheel?
Als u voor deuren kiest, wat is er dan mogelijk in de ruimte? Open draaiende deuren kunnen bijvoorbeeld maar op een beperkt aantal manieren onder een schuine wand. Is er nog verlichting nodig?

Aantrekkelijk om te zien

Naast alle functionele wensen en beperkingen is het uiteraard belangrijk dat de kast mooi wordt en ook naadloos aansluit bij de rest van de ruimte. Om dit te bewerkstelligen moeten we ook keuzes maken in de verdeling qua vlakken, kleur, verlichting en de sfeer die kast moet uitstralen.

Nieuwsgierig naar uw kast!

Graag gaan we met u dit proces door; beginnend bij uw wens en eindigend bij een mooie kast die de ruimte meerwaarde geeft en die zeer lang meegaat! Vertel ons uw wensen en wij zetten ze kracht bij. Vul ons contactformulier in!

Van Amsterdam, tot Utrecht, Arnhem we komen overal

 Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg