Kast onder schuin dak, schuine wand, schuine kap

Indeling kast

De doorsnee kast onder een schuin dak heeft vaak schotten of schuifdeuren, waarachter de kampeerspullen of skispullen opgeborgen liggen. Kortom, spullen die slechts één keer per jaar nodig nodig zijn.

Maar als er andere spullen in de kast opgeborgen dienen te worden die vaker gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld spullen om te schilderen of benodigdheden om te werken in deze ruimte, dan is het prettig als de kast in kleinere vakken is ingedeeld om overzicht te hebben en de spullen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Zo moet er uiteraard altijd gekeken worden naar de gebruikerseisen die voor u belangrijk zijn en welke indeling daar vervolgens bij hoort.

Het oog wil ook wat

Een inbouwkast geeft een mooier en rustiger beeld in de ruimte doordat de kast naadloos aansluit.
In het ontwerp op de foto is ook aandacht besteed aan de sfeer. De verlichte vakken kunnen gevuld worden met items die het waard zijn om gezien te worden en die de kamer een persoonlijke touch geven.

kast onder schuin dak

Wij maken uw kast onder schuin dak helemaal op maat

Het lastige van een kast maken onder een schuin dak is dat het lastig meten is. Daar hebben we wat op gevonden en dat is een laser. Deze laser projecteert een lijn in de ruimte. Deze laser kan  in 3 richtingen gemeten worden. Horizontaal  en 2 lijnen verticaal. De verticale lijnen staan exact haaks 90 graden van elkaar.

Met de gebruikerseisen, esthetische wensen en de exacte maten gaan we voor u aan de slag. Bent u de rommel zat en wilt u écht wat maken van uw ruimte? Neem dan contact met ons op!Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken