Kast onder schuin dak, schuine wand, schuine kap

Indeling van de kast

Een doorsnee kast onder een schuin dak heeft vaak schotten of schuifdeuren, waarachter de kampeerspullen of skispullen opgeborgen liggen. Kortom, spullen die slechts één keer per jaar gebruikt worden. Maar soms moet u ook spullen opbergen die vaker gebruikt worden. Voorbeelden hiervan zijn spullen om te gaan schilderen of benodigdheden om te werken in deze ruimte. Dan is het prettig als de kast in kleinere vakken is ingedeeld om overzicht te hebben en de spullen gemakkelijk bereikbaar zijn. Daarom moet er uiteraard altijd gekeken worden naar de gebruikerseisen die voor u belangrijk zijn en welke indeling daar vervolgens bij hoort.

Esthetiek

Een inbouwkast geeft een mooier en rustiger beeld in de ruimte doordat de kast naadloos aansluit. In het ontwerp op de foto is ook aandacht besteedt aan de sfeer. De verlichte vakken kunnen gevuld worden met items die het waard zijn om gezien te worden en die de kamer een persoonlijke touch geven. Hierin adviseren wij in de maatvoering en het gebruik van materiaal.

Wij maken uw kast onder schuin dak helemaal op maat

Het lastige van een kast maken onder een schuin dak is dat het lastig meten is. Daar hebben we bij DIEVORM wat op gevonden. We maken namelijk gebruik van een laser. Dit apparaat projecteert een lijn in de ruimte. Deze laser kan in 3 richtingen uitgezet worden, horizontaal en twee lijnen verticaal. De verticale lijnen staan exact haaks 90 graden van elkaar. Zo kunnen we alles nauwkeurig in kaart brengen waardoor uw kast uiteindelijk strak in de ruimte past!

Heeft u thuis een ruimte met een schuin dak, schuine wand of schuine kap? Bent u de rommel zat en wilt u écht wat maken van de ruimte? Neem dan nu contact met ons op!Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.