Kast onder schuin dak, schuine wand, schuine kap

Indeling kast

De doorsnee kast onder een schuin dak heeft vaak schotten of schuifdeuren, waarachter de kampeerspullen of skispullen opgeborgen liggen. Kortom, spullen die slechts één keer per jaar nodig nodig zijn.

Maar als er andere spullen in de kast opgeborgen dienen te worden die vaker gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld spullen om te schilderen of benodigdheden om te werken in deze ruimte, dan is het prettig als de kast in kleinere vakken is ingedeeld om overzicht te hebben en de spullen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Zo moet er uiteraard altijd gekeken worden naar de gebruikerseisen die voor u belangrijk zijn en welke indeling daar vervolgens bij hoort.

Het oog wil ook wat

Een inbouwkast geeft een mooier en rustiger beeld in de ruimte doordat de kast naadloos aansluit.
In het ontwerp op de foto is ook aandacht besteed aan de sfeer. De verlichte vakken kunnen gevuld worden met items die het waard zijn om gezien te worden en die de kamer een persoonlijke touch geven.

kast onder schuin dak

Wij maken uw kast onder schuin dak helemaal op maat

Het lastige van een kast maken onder een schuin dak is dat het lastig meten is. Daar hebben we wat op gevonden en dat is een laser. Deze laser projecteert een lijn in de ruimte. Deze laser kan  in 3 richtingen gemeten worden. Horizontaal  en 2 lijnen verticaal. De verticale lijnen staan exact haaks 90 graden van elkaar.

Met de gebruikerseisen, esthetische wensen en de exacte maten gaan we voor u aan de slag. Bent u de rommel zat en wilt u écht wat maken van uw ruimte? Neem dan contact met ons op!Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen