Kast onder schuine wand

Wilt u uw zolder gebruiken als werkplek? Of houdt u van nette en rustige ruimtes en wilt u de leidingen of ketel wegwerken op zolder? Dan is een inbouwkast op zolder vaak een handige en mooie oplossing.

Een kast onder een schuine (zolder) wand maken kan op twee manieren. De kast kan haaks op de schuine wand(en) geplaatst worden, waardoor de zijkant van de kast schuin wordt gemaakt. Zoals op de foto’s is te zien. De tweede mogelijkheid is dat schuinte aan de achterkant van de kast kan zitten, of een combinatie van deze twee methodes. Deze kasten kun je nergens standaard kopen. Deze moeten altijd op maat gemaakt worden!

Draai deur

Bij een kast met een schuine wand aan de zijkant is het altijd belangrijk dat de deuren de goede kant op draaien. Als de deur namelijk een schuine bovenkant heeft, kan de deur maar één kant op draaien. De deur kan dan alleen van de schuine wand áfdraaien. Dit is één voorbeeld van verschillende vraagstukken die bij een kast onder een schuine wand komen kijken.

Vraag en oplossing

Heeft u vragen over hoe we een goede oplossing bij u thuis kunnen maken? Neem dan contact met ons op!Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg