Kast onder schuine wand

Wilt u uw zolder gebruiken als werkplek? Of houdt u van nette en rustige ruimtes en wilt u de leidingen of ketel wegwerken op zolder? Dan is een inbouwkast op zolder vaak een handige en mooie oplossing.

Een kast onder een schuine (zolder) wand maken kan op twee manieren. De kast kan haaks op de schuine wand(en) geplaatst worden, waardoor de zijkant van de kast schuin wordt gemaakt. Zoals op de foto’s is te zien. De tweede mogelijkheid is dat schuinte aan de achterkant van de kast kan zitten, of een combinatie van deze twee methodes. Deze kasten kun je nergens standaard kopen. Deze moeten altijd op maat gemaakt worden!

Draai deur

Bij een kast met een schuine wand aan de zijkant is het altijd belangrijk dat de deuren de goede kant op draaien. Als de deur namelijk een schuine bovenkant heeft, kan de deur maar één kant op draaien. De deur kan dan alleen van de schuine wand áfdraaien. Dit is één voorbeeld van verschillende vraagstukken die bij een kast onder een schuine wand komen kijken.

Vraag en oplossing

Heeft u vragen over hoe we een goede oplossing bij u thuis kunnen maken? Neem dan contact met ons op!Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_