Kastenwand op maat

Wij bij DIEVORM maken kastenwanden op maat. Dit doen we omdat we heel goed weten hoe lastig een ruimte kan zijn. Ook bij deze klant was dat het geval in de keuken. Geen enkele muur is recht of in een hoek van 90 graden geplaatst. Hierdoor zijn er veel gekke hoekjes ontstaan. Voor DIEVORM is dat natuurlijk geen probleem. Wij kunnen in elke ruimte een kast op maat maken. Dit doen we door zorgvuldig te meten en op de millimeter precies te werken. Hierdoor passen onze maatwerk kasten altijd.

Tijdens het eerste gesprek gaf de klant bij ons aan dat zij graag een kastenwand met veel opbergruimte willen. De kastenwand moet tot aan het plafond reiken en om de huidige vrijstaande Amerikaanse koelkast geplaatst worden. Het ontwerp mag minimalistisch en strak zijn. Zo past de kastenwand op maat perfect bij de rest van de keuken.  

De kast is volledig voorzien van deuren. De deuren van de kastenwand zijn voorzien met een softclose systeem, hierdoor zullen de deuren altijd zachtjes sluiten. Bovenin de kast is opbergruimte gecreëerd voor de tuinkussens. Deze corpus heeft dus geen tussenwand erin zitten. Ideaal voor het opbergen van grote voorwerpen. Rechts van de koelkast is een kast gemaakt in een schuine hoek en links van de koelkast is een ruimte gemaakt voor het opbergen van de schoonmaak spullen. Deze kast wordt niet aan de voorkant, maar aan de zijkant geopend. Hierdoor is er veel opbergruimte. 

Bij het maken van deze kastenwand op maat is er zo efficiënt mogelijk met de ruimte omgegaan. Werkelijk elke millimeter wordt gebruikt. Hierdoor is er geen ruimteverlies ontstaan. De kast is gemaakt van wit gemelamineerd spaanplaat en heeft lussen als handgrepen. Deze lussen geven de kast unieke details. 

Wilt u ook graag uw eigen kastenwand op maat laten ontwerpen? Of heeft u ook geen idee hoe u die gekke hoek in de kamer moet opvullen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij adviseren u graag in de mogelijkheden. Mogelijk is ons volgende project dan uw eigen project. Voor inspiratie kunt u terecht in ons Portfolio of op onze Pinterest pagina.

Waarom kiest u voor DIEVORM

  • U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
  • Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
  • Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
  • U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
  • DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
  • Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.


Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg