Keuken op maat met schiereiland

Bij deze keuken op maat met schiereiland is het eiland aan één kant verbonden met de muur. Een schiereiland kan een prachtige tussenoplossing zijn als de ruimte niet ál te groot is, maar wel ruim genoeg om nog een extra element te kunnen plaatsen. Een kookeiland waar je helemaal omheen kunt lopen vraagt namelijk meer ruimte.

De indeling bij de keuken op de foto is door het schiereiland efficiënt en ook optisch ruim. Het eiland zorgt er eigenlijk voor dat de keuken een meer 3D ervaring wordt. Dit in tegenstelling tot een keuken waarbij alleen kasten en werkbladen tegen de wanden zijn geplaatst. Daarbij zorgt dit eiland voor een verbinding met de aangrenzende ruimte, omdat er bij het werken aan het eiland contact gemaakt kan worden met de aanliggende ruimte.

Ontwerptrucjes

Bij deze keuken in Arnhem hebben we een grote kastenwand ontworpen met een valse deur.

Dat wil zeggen dat het lijkt alsof het alleen een kastenwand betreft, maar stiekem is de grote deur rechts de toegang tot de achterliggende ruimte.
Verder is een leuk praktisch element dat er een lade onder de oven is gemaakt.

Het voordeel hiervan is, dat alle benodigde bakspullen hier in opgeborgen kunnen worden, waardoor alles binnen handbereik is. Zowel de oven als de la zijn op prettige werkhoogte waardoor niet gebukt hoeft te worden.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.