Keuken renovatie hexagon tegels

Als je een huis hebt gekocht en de keuken is nog van goede kwaliteit, maar niet helemaal jouw smaak, dan kan een keukenrenovatie een goede oplossing zijn. Als de plaats en de indeling van de keuken prima is dan kun je die laten voor wat hij is. Maar ook als je ooit geïnvesteerd hebt in kwaliteit maar je smaak is veranderd of je hebt spijt van een keuze destijds, dan kun je kiezen voor een ‘upgrade’ en behoud je het goede.

Bij een keuken renovatie blijft de basis van de keuken behouden, maar worden er diverse onderdelen vervangen, verwijderd of toegevoegd. Een keukenrenovatie kost minder tijd en minder geld. De leidingen of elektra punten hoeven bijvoorbeeld niet te worden verlegd en dat scheelt een kleine verbouwing. Dit is minder ingrijpend maar met met net zoveel resultaat!

Vervangen en vernieuwen

Bij een keuken renovatie kun je de fronten van de kasten en lades vervangen, de keukenapparatuur vernieuwen maar ook het geheel opnieuw aankleden, zoals bij deze keuken. Deze keuken was helemaal zwart wit. Er was geen samenhang tussen de afzuigkap, de kasten en de rest van de ruimte.

Aankleding

Het kookeiland is nu bekleed met ‘ Smoked eiken’ en de wand boven de kookplaat is betegeld met groene hexagon tegels. De kleur groen van deze tegels komt terug in andere meubels van de bewoner.

Ook zijn de fronten vervangen van de kasten waarbij niet is gekozen voor een handgreep, maar een tip-on systeem. (Hierbij duw je zachtjes tegen de kastdeur of lade waardoor deze zich opent of dichttrekt.) Greeploze fronten dragen namelijk bij aan een rustiger beeld.

Tevens is de RVS afzuigkap vervangen door een afzuiging in de koof en er is een kast bijgebouwd zodat het een groter en rustig geheel is geworden. Eigenlijk.. is renovatie nog een klein woord. Deze keuken is naar een hoger niveau getild.

 Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.


    Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg