Keuken renovatie hexagon tegels

Als je een huis hebt gekocht en de keuken is nog van goede kwaliteit, maar niet helemaal jouw smaak, dan kan een keukenrenovatie een goede oplossing zijn. Als de plaats en de indeling van de keuken prima is dan kun je die laten voor wat hij is. Maar ook als je ooit geïnvesteerd hebt in kwaliteit maar je smaak is veranderd of je hebt spijt van een keuze destijds, dan kun je kiezen voor een
‘upgrade’ en behoud je het goede.

Bij een keuken renovatie blijft de basis van de keuken behouden, maar worden er diverse onderdelen vervangen, verwijderd of toegevoegd. Een keukenrenovatie kost minder tijd en minder geld. De leidingen of elektra punten hoeven bijvoorbeeld niet te worden verlegd en dat scheelt een kleine verbouwing. Dit is minder ingrijpend maar met met net zoveel resultaat!

Vervangen en vernieuwen

Bij een keuken renovatie kun je de fronten van de kasten en lades vervangen, de keukenapparatuur vernieuwen maar ook het geheel opnieuw aankleden, zoals bij deze keuken. Deze keuken was helemaal zwart wit. Er was geen samenhang tussen de afzuigkap, de kasten en de rest van de ruimte.

Aankleding

Het kookeiland is nu bekleed met ‘ Smoked eiken’ en de wand boven de kookplaat is betegeld met groene hexagon tegels. De kleur groen van deze tegels komt terug in andere meubels van de bewoner.

Ook zijn de fronten vervangen van de kasten waarbij niet is gekozen voor een handgreep, maar een tip-on systeem. (Hierbij duw je zachtjes tegen de kastdeur of lade waardoor deze zich opent of dichttrekt.) Greeploze fronten dragen namelijk bij aan een rustiger beeld.

Tevens is de RVS afzuigkap vervangen door een afzuiging in de koof en er is een kast bijgebouwd zodat het een groter en rustig geheel is geworden. Eigenlijk.. is renovatie nog een klein woord. Deze keuken is naar een hoger niveau getild.

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken