Kleurrijke kastenwand op maat gemaakt

Een kastenwand is de ideale oplossing om alle ruimte te benutten en genoeg opbergruimte te creëren. Maar hoe moet zo’n kastenwand er dan uit gaan zien? Komen er alleen maar kasten in of integreer je ook andere elementen? Wat voor kleur krijgt de kastenwand? En waarvan wordt de kast gemaakt? Deze vragen en nog veel meer had onze klant uit Eerbeek. Gelukkig weten wij bij DIEVORM wel raad hiermee. Tijdens het eerste gesprek hebben we uitgebreid naar de situatie gekeken.

In dit gesprek werd duidelijk dat een werkplek fijn zou zijn. Ook wilden ze niet alles gesloten hebben en moesten open elementen toegevoegd worden. Ook werd tijdens dit gesprek bekend dat er een deur naar de keuken is. Deze kan natuurlijk niet geblokkeerd worden, dus hiervoor mochten wij een oplossing bedenken. Hoe dan uiteindelijk de kastenwand eruit moest gaan zien? Dat wisten we nog niet. Dus aan het einde van het gesprek hebben wij samen met ons interieurontwerper gezeten. Wij hebben haar de nodige informatie gegeven om een aantal ontwerpen te maken, zodat de klant zelf kon kiezen welk ontwerp het beste bij hun past.

Het ontwerp dat zij kozen is een combinatie van openvakken en dichte fronten. Ook is er een zit- en werkplek toegevoegd, waardoor de kastenwand multifunctioneel wordt. Toen eenmaal het ontwerp duidelijk was, zijn we gaan kijken naar de materialen en kleuren. Al vrij snel werd duidelijk dat ze de kastenwand groen wilden hebben die nagenoeg lijkt op de groene muur die zij al in de woonkamer hebben. Een uitdaging was een understatement, want dat was moeilijk! Na lang zoeken vonden wij de perfecte kleur bij DecoLegno. 

DecoLegno maakt decoratie plaatmateriaal. Dit plaatmateriaal bestaat uit melamine en spaanplaat. Het is erg sterk en onderhoudsvrij, waardoor de kastenwand lang met de tijd mee kan gaan. Voor de zitplek hebben we schuim bekleed met een prachtige gele meubelstof. Van het overgebleven stof hebben we een bijpassende sierkussen gemaakt. De werkplek is tevens gemaakt van DecoLegno plaatmateriaal. Deze heeft een houtlook, zodat het mooi contrasteert met de rest van de kastenwand.

Wilt u ook graag een kleurrijke kastenwand op maat gemaakt hebben? Of wilt u weten of een wandkast bij u thuis mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Voor meer inspiratie kunt u terecht ins ons portfolio. Bekijk ook onze sociale media pagina’s Instagram, Facebook of Pinterest.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Samen bespreken we uw wensen en gaan we van start met uw unieke project.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl