Landelijke keuken

Landelijke aspecten

Een landelijke keuken hoeft niet direct een variant te zijn van een keuken uit grootmoeders tijd. In sommige woningen is het juist mooier om de landelijke aspecten in een strakker ontwerp te gebruiken. In deze keuken is bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van hout. Een leuk element zijn de hand gemaakte tegels die tegen de achterwand zijn bevestigd.Deze keuken heeft een glazen achterwand. Dit glas is aan de achterkant op kleur gespoten. Dit alles is wit gevoegd en wit afgekit.

Dat de kookplaat lekker veel ruimte inneemt en grote pitten heeft, voor grote pannen voor de hele familie doet ook enigszins daaraan denken.

landelijke keuken design

Pitt Cooking

In het ontwerp is rekening gehouden met een grote ‘hart-op-hart afstand’  van de kookpitten. Gemiddeld is de ‘hart-op-hart afstand’  220 mm. Bij deze pitten is het 320 mm. Daardoor kunnen er grotere pannen gebruikt worden. Deze pitten zijn geplaatst in een 3 mm massief RVS blad. Meer weten over Pitt Cooking kijk op de site.

Design keuken

De vaatwasmachine is achter een front geplaatst zonder handgreep. Het is tevens een greeploze Siemens vaatwasmachine. De deur opent zich door er tegenaan te duwen. Door het weglaten van handgrepen wordt het lijnenspel van de keuken niet onderbroken. Waardoor het ontwerp van de design keuken wordt versterkt.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_