Landelijke keuken

Landelijke aspecten

Een landelijke keuken hoeft niet direct een variant te zijn van een keuken uit grootmoeders tijd. In sommige woningen is het juist mooier om de landelijke aspecten in een strakker ontwerp te gebruiken. In deze keuken is bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van hout. Een leuk element zijn de hand gemaakte tegels die tegen de achterwand zijn bevestigd. Deze keuken heeft een glazen achterwand. Dit glas is aan de achterkant op kleur gespoten. Dit alles is wit gevoegd en wit afgekit.

Dat de kookplaat lekker veel ruimte inneemt en grote pitten heeft, voor grote pannen voor de hele familie doet ook enigszins daaraan denken.

landelijke keuken design

Pitt Cooking

In het ontwerp is rekening gehouden met een grote ‘hart-op-hart afstand’  van de kookpitten. Gemiddeld is de ‘hart-op-hart afstand’  220 mm. Bij deze pitten is het 320 mm. Daardoor kunnen er grotere pannen gebruikt worden. Deze pitten zijn geplaatst in een 3 mm massief RVS blad. Meer weten over Pitt Cooking kijk op de site.

Design keuken

De vaatwasmachine is achter een front geplaatst zonder handgreep. Het is tevens een greeploze Siemens vaatwasmachine. De deur opent zich door er tegenaan te duwen. Door het weglaten van handgrepen wordt het lijnenspel van de keuken niet onderbroken. Waardoor het ontwerp van de design keuken wordt versterkt.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.