Keuken met verlicht glas

Middelpunt

Het belangrijkste uitgangspunt voor dit ontwerp was dat het koken centraal in de ruimte moest gaan plaatsvinden. Waardoor je meer contact hebt met de mensen in de woning.

Verlichting als statement

Het belangrijkste kenmerk van deze keuken is de toepassing van glazen deuren aan de achterkant van het schiereiland van de keuken.Het glas dat door de LED verlichting tot leven komt. Daardoor is het keukenblok toch ruimtelijk gebleven en oogt deze niet zwaar. De verlichting is dimbaar om de juiste hoeveelheid licht bij de gewenste sfeer te kunnen toepassen.

De koof boven het hele aanrecht is ook voorzien van LED verlichting. Deze verlichting is op afstand te bedienen en te dimmen. De koof geeft daardoor goed licht op het werkgedeelte. Hierdoor sta je nooit in je eigen werklicht.

De deuren zijn overigens voorzien van het tip on systeem van Blum. Door te duwen opent de deur zich. Handgrepen die het beeld vaak onrustig maken zijn daardoor niet nodig.

Afzuigkap?

Bij dit ontwerp hebben we gekozen om wel een afzuig kap te plaatsen, maar deze in de koof te verwerken. Daardoor is er niet een obstakel in het lijnenspel en is de keuken hierdoor veel rustiger en ruimtelijker geworden. Daarnaast is het niet mogelijk je hoofd te stoten aan de afzuigkap.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_