Keuken met verlicht glas

Middelpunt

Het belangrijkste uitgangspunt voor dit ontwerp was dat het koken centraal in de ruimte moest gaan plaatsvinden. Waardoor je meer contact hebt met de mensen in de woning.

Verlichting als statement

Het belangrijkste kenmerk van deze keuken is de toepassing van glazen deuren aan de achterkant van het schiereiland van de keuken.Het glas dat door de LED verlichting tot leven komt. Daardoor is het keukenblok toch ruimtelijk gebleven en oogt deze niet zwaar. De verlichting is dimbaar om de juiste hoeveelheid licht bij de gewenste sfeer te kunnen toepassen.

De koof boven het hele aanrecht is ook voorzien van LED verlichting. Deze verlichting is op afstand te bedienen en te dimmen. De koof geeft daardoor goed licht op het werkgedeelte. Hierdoor sta je nooit in je eigen werklicht.

De deuren zijn overigens voorzien van het tip on systeem van Blum. Door te duwen opent de deur zich. Handgrepen die het beeld vaak onrustig maken zijn daardoor niet nodig.

Afzuigkap?

Bij dit ontwerp hebben we gekozen om wel een afzuig kap te plaatsen, maar deze in de koof te verwerken. Daardoor is er niet een obstakel in het lijnenspel en is de keuken hierdoor veel rustiger en ruimtelijker geworden. Daarnaast is het niet mogelijk je hoofd te stoten aan de afzuigkap.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken