Maatwerk moderne trapkast

Een moderne trapkast is iets wat veel mensen thuis willen. Maar hoe ziet dat er dan uit? En op welke manier benut je alle ruimte? Het antwoord hierop is vrij simpel. U kiest voor maatwerk. Onze klant uit Elden kwam ook tot deze beslissing. Zij kozen na lang zoeken voor een oplossing van de ruimte om een trapkast op maat te laten maken. Bij DIEVORM maken we alle kasten geheel op maat. Hierdoor zal de kast altijd perfect in de ruimte passen en alle ruimte benutten.

Tijdens het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat de trapkast een moderne uitstraling moet krijgen. De keuze voor greeploze deuren was dus snel gemaakt. Het bleek echter veel moeilijker om een kleur voor de kast te kiezen. Na een lange zoektocht kwamen we samen tot de conclusie om twee kleuren te gebruiken en contrast toe te voegen. De kast zal van een donker grijze kleur gemaakt worden en er wordt dan een open vak met een marmerlook geplaatst. Hierdoor is er een mooi contrast tussen de witte trap, de donkere kast en het lichte open vak. 

Omdat we voor een moderne uitstraling gaan, is het belangrijk om  het principe less is more toe te passen. Een strak lijnenspel en grote deuren helpen hierbij. De kast is opgedeeld in 4 deuren en heeft 2 lades aan de onderkant. De twee lades in het smalle gedeelte zorgen voor extra opbergruimte. Door zo min mogelijk deuren en lades toe te passen en in grote lijnen te werken is het resultaat strak en minimalistisch. Perfect voor een moderne uitstraling. Het open vak in het midden van de kast geeft de moderne trapkast spanning, zodat het geheel niet saai wordt. 

De moderne trapkast is gemaakt van gemelamineerd spaanplaat. Dit materiaal is duurzaam in gebruik, omdat het erg sterk is. Hierdoor verslijt het minder snel dan andere materialen. De spaanplaat laag is afgedekt met een laag MDF en daarna is pas de melamine laag bevestigd. Hierdoor is het materiaal dikker en sterker. Het leuke aan gemelamineerd spaanplaat is dat de kleur en afwerking mogelijkheden erg uitgebreid zijn. De klant heeft bij hun trapkast gekozen voor een marmerlook en een gestreepte structuur van DecoLegno.

Wilt u ook graag een moderne trapkast laten maken? Of bent u benieuwd naar onze andere maatwerk mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon. Wij helpen u graag met uw nieuwe project. Wilt u toch liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio met afgeronde projecten of onze Pinterest pagina. Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.