MODERN BADKAMERMEUBEL OP MAAT

De badkamer: waar de dag begint en eindigt.

Wat is deze kamer van het huis toch belangrijk. Iedere dag kom je er minimaal twee keer, waar je ‘s ochtends en ‘s avonds juist wel even wat comfort kan gebruiken. Toch wordt de badkamer vaak vergeten in het interieur. Ontzettend zonde aangezien je zo veel kan doen met een badkamer! Ooit gedacht aan een botanische, moderne, off-white, elegante, of minimalistische badkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos, ook als je een kleine badkamer hebt! Wij van Dievorm zijn daarom aan de slag gegaan met de badkamer van een klant uit Amsterdam. Hun wensen waren een gevoel van frisheid, een optisch groter lijkende badkamer en een moderne uitstraling die aansluit bij de rest van het huis. Daarom hebben wij gekozen voor een modern badkamer meubel.

Om die wensen in te willigen zijn we met een strak stramien gaan werken, waarbij we het lijnenspel laten spreken in de ruimte. Door te kiezen voor witte panelen steekt het geheel goed af tegen de grijze tegels, wat samen met de accessoires voor een harmonieuze combinatie zorgt. Wij waren sterk van mening dat de ruimte een blikvanger nodig had, dus waarom niet iets waar je daadwerkelijk je eigen blik in kan vangen? Juist, de spiegel. De spiegel heeft een verlichte rand waarbij je met touch de lichtsterkte kan bedienen. Door de spiegel recht voor het raam te plaatsen hebben we het gevoel gecreëerd dat al het licht uit dit punt in de badkamer vandaan komt. Ook deze keuze draagt bij aan het frisse, reine gevoel in de badkamer.

Het blad is gemaakt van wit HI-MACS, een zeer stug homogeen materiaal, die niet poreus is en bestand tegen vlekken. Door de gesloten poriën kan je het materiaal zeer gemakkelijk schoonmaken en houden, wat ervoor zorgt dat het een zeer hygiënisch materiaal is die zich uitstekend leent voor dit soort ruimtes. In het blad hebben we een wasbak gelijmd van hetzelfde materiaal waardoor het een geheel is geworden zonder naden. Een zwarte kraan op het lichte blad creëert contrast, wat nu dus opvalt als een mooi detail. Door het blad door te laten lopen over de volledige breedte van de ruimte, gevolgd door de lades, benadrukken we de breedte waardoor de ruimte groter oogt.

Meubelmaker Arnhem, Dievorm verrast met bijzondere ontwerpen!

Zit u nu te denken dat uw badkamer ook wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u van inspiratie, advies en kennis om ervoor te zorgen dat uw badkamer volledig aansluit bij al uw wensen zodat u iedere dag in een comfortabele ruimte staat, om de dag te starten of te eindigen! Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_keuken_design_Arnhem_Schuytgraaf_houten_accenten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_zwarte_apparaten zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open vak_detail zwarte_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vak_detail High_end_design_keuken_zwart_donker_Arnhem_Schuytgraaf_hout kraan_quooker_zwarte_keuken_design_gun_metal_Arnhem_schuytgraaf donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_open_vakken