Wandkast

Less is more

Maar wát moet je dan weglaten?

Hier in deze werkkamer is bijvoorbeeld gekozen voor hout en wit. De schilderijen brengen hier de kleur. De vierkante vormen van de schilderijen en de deuren van de kast horen bij elkaar.

Eigenlijk alles dat de rust verstoort, moet weggelaten worden. Handgrepen op de deuren bijvoorbeeld, deze zijn hier niet toegepast. De deuren openen door er tegenaan te duwen; het Tip-on systeem van Blum.

Lijnenspel

De lijnen in de wandkast geven het karakter, hoe subtiel ook. Dit werkt alleen als deze lijnen zeer nauwkeurig doorlopen. Deze wandkast is dan ook met de hand vervaardigd door onze meubelmakers.
Een hoge kwaliteit kast die heel lang mee gaat.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_