MODERN TV MEUBEL MET SCHUIFDEUR

De televisie en de woonkamer: een onlosmakelijke verbinding.

In vrijwel iedere woonkamer waar je binnen loopt zie je er altijd wel een staan, de TV. Logisch toch, zou je denken. Toch ergeren zich een hoop mensen aan dit apparaat wat zo ontzettend prominent aanwezig is in een ruimte waar ook vooral veel gezelligheid met elkaar wordt beleefd. Het staat altijd in het zicht en is vanuit iedere zitplaats te bekijken, wat wel zo handig is als er TV gekeken wordt. Maar ook als de TV niet aan staat blijft het een van de opzichtigste objecten in de woonkamer. Wij snappen dat niet iedereen hier blij van wordt. Daarom hebben we de TV gecamoufleerd met een op maat gemaakt wandmeubel voor een klant uit Eindhoven.

Camouflage? Nee, we hebben de TV niet beschilderd met legerpatronen en er wat planten voor gezet natuurlijk. We hebben een hangende wandkast gebouwd met een schuifdeur waar de TV achter zit wanneer deze niet gebruikt wordt. Dat bood ons direct de kans om een vervangende eyecatcher in de ruimte te introduceren. De achterwand van het vak in de kast, direct naast de tv, hebben we bekleed met een prachtige gouden velours. Door de stof uit te lichten met een LED strip krijgt het alle aandacht die het verdient. Om de hangende wandkast met schuifdeur heen hebben we een verticale kast geplaatst en daaronder een lange, horizontale serie van kasten met kleppen. Deze kasten samen bieden ontzettend veel opbergruimte en de mogelijkheid om de bijbehorende randapparatuur van de TV een plek te geven.

Er is gekozen voor een zachte, witte tint zodat het TV meubel een verbinding aangaat met het kleurenpalet van de woonkamer. Door deze kleur springt de velours stof er natuurlijk nog meer uit. Ook zorgt deze kleur ervoor dat er een rustige en ontspannen sfeer gewaarborgd blijft, die natuurlijk erg wenselijk is in een woonkamer.

Meubelmaker Arnhem, DIEVORM natuurlijk!

Zo zie je maar weer, alles is mogelijk. Iedere situatie heeft een andere oplossing nodig en daar houden wij ons graag mee bezig, zodat we dingen kunnen blijven maken waarvan mensen blij worden. Daarbij zorgen we voor de beste kwaliteit. Ons vakkundige team staat altijd voor je klaar. Heb je onze hulp nodig? Neem dan even contact met ons op, wij helpen namelijk graag en komen altijd met een passende oplossing in een ontwerp op maat. Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!

Waarom kiest u voor DIEVORM

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-Dievorm zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.