Moderne balie met houten latten

Een unieke informatiebalie: dat is voor Dievorm geen probleem!

Bij binnenkomst een goede eerste indruk achter laten. Dat is wat we allemaal willen als ondernemer. Onze klant in Arnhem zocht dit ook, een eyecatcher in de grote open hal. Het architecten bureau studio Wezenbergis zit al sinds 2016 in het pand gesitueerd en heeft het nieuwe ontwerp voor Facility Point gerealiseerd. In het ontwerp werd duidelijk dat er een grote balie voor de ruimte nodig is. Verder moest er rekening gehouden worden met opbergruimte, een werkplek voor de secretaresse en een koffiebar. Voor Dievorm is dit geen probleem! Na het eerste gesprek stroomden onze ideeën als water en konden we beginnen met het ontwerpen.

De ruimte is door architect Guido Wezenberg ontworpen en gaf Dievorm een schets van de balie. Dit was zijn idee over hoe de balie er ongeveer uit moest gaan zien. Nu was het aan Dievorm om er iets moois van te maken. Met de schets kregen we een aantal eisen en maatvoeringen. Er moet genoeg opbergruimte zijn, een werkplek en er moet een complete koffiebar in komen. Verder mag het een grote balie worden, omdat de ruimte zich daar voor leent. Deze eisen hebben wij meegenomen in het ontwerpproces. En na een aantal revisies kwamen wij tot het definitieve ontwerp, een moderne balie met houten latten.

design-informatiebalie-arnhem-facilitypoint-modern

We hebben een moderne balie met houten latten bedacht. De vormgeving is geometrisch en vloeiend, de balie zelf ziet er van bovenaf uit als een rechthoek met ronde hoeken. De ronde hoeken en het organische blad zorgen ervoor dat het ontwerp niet alleen strak maar ook natuurlijk oogt. Boven de bar zijn een aantal balken te zien die vanaf de grond omhoog gaan. In deze balken zijn de elektrische kabels en waterleidingen weggewerkt.

De houten latten zijn gemaakt van massief eikenhout en zijn blank mat afgelakt. De latten zijn gevingerlast. Dit betekent dat de latten uit meerdere stukken eikenhout bestaan en dat deze korte stukken door middel van een vingerlas aan elkaar worden verlijmd. Door hout te vingerlassen ontstaat er een rechter en stabieler stuk hout, dat minder snel vervormt dan massief hout. Naast het hout is er ook gebruik gemaakt van zwart melamine spaanplaat voor de bouw van de kasten. De bar is gemaakt van HPL met een marmerlook van het merk Decolegno. Decolegno levert erg mooie en kwalitatieve plaatmaterialen.

moderne-balie-arnhem-facilitypoint-detail

 

Meubelmaker Arnhem, Dievorm staat klaar!

Wilt u ook graag een persoonlijk en uniek ontwerp? Bent u nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Neem dan vooral contact met ons op! Samen zorgen we voor een passend en uniek ontwerp. Voor meer inspiratie kunt u onze andere projecten op de website of onze instagram pagina bekijken.

Waarom kiest u voor Dievorm

Bij Dievorm heeft u binnen 2 werkdagen contact. Wij hebben een eigen werkplaats waardoor wij onafhankelijk aan het werk kunnen gaan. Bij ons kunt u rekenen op een uniek en passend ontwerp, omdat we nooit kiezen voor de makkelijkste weg. Ons werk is van de beste materialen gebouwd en op een vakkundige wijze in elkaar gezet. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en dat is een erg belangrijke waarde voor ons. Verder krijgt u het project in een helder en duidelijk omschreven offerte. En ten slotte regelen wij alles omtrent het ontwerp, de bouw, het plaatsen en wat er verder nog bij komt kijken. U heeft geen omkijken meer naar het geheel, Dievorm zorgt daar persoonlijk voor.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_