Moderne dynamische kastenwand

Bij DIEVORM maken we veel verschillende kasten. Elke kast is uniek, omdat we deze altijd aan de situatie aanpassen en volledig naar wens van de klant maken. Ook deze keer kregen we weer een leuke uitdaging voorgeschoteld. Onze klant benaderde ons, omdat ze een grote open ruimte hebben door een vidé in de woonkamer. Zij wisten niet goed hoe zij deze ruimte moesten benutten en wilden graag een originele oplossing voor opbergruimte. Onze interesse werd gewekt door de foto’s van de woonkamer en natuurlijk maakten we meteen een afspraak voor het kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek wordt al heel snel duidelijk dat de klant geen volledige kastenwand wilt en het ontwerp zoveel mogelijk open wilt houden. Na alle wensen en eisen te hebben besproken met de klant, hebben wij besloten om samen met ons interieurontwerp te gaan zitten. Zij bedacht drie voorstellen waarin er met open vakken kasten gewerkt wordt. Het ontwerp waar onze klant voor gekozen heeft is de variant waarin een L-vormige dichte lage kast is gemaakt en hierboven zijn meerdere open vakken kasten aan de wand gehangen. De posities van deze kasten verspringen, waardoor het resultaat dynamisch wordt. Het dynamische effect komt ook weer terug in de verschillende formaten van deze kasten. 

moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen

De kasten hebben we gemaakt van wit gemelamineerd spaanplaat. Niet zomaar spaanplaat, maar 18 millimeter dik melamine spaanplaat waarbij direct onder de melamine laag nog een laag MDF verlijmd zit. Deze laag zorgt ervoor dat het materiaal tegen een stootje kan. Wij gebruiken dit materiaal graag, omdat het uiterst kwalitatief en duurzaam is. De lage kast heeft fronten zonder handgrepen. Deze wordt geopend door middel van een tip-on systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat wanneer je op de front zachtjes drukt, dat de deur of lade als vanzelf open gaat.

Bent u ook op zoek naar een goede oplossing voor uw hoge muur? Of wilt u ook graag een moderne dynamische kastenwand? Neem dan contact met ons op! Samen bekijken wij uw unieke situatie en komen we tot een mooi ontwerp. Nieuwsgierig naar onze andere projecten? Bekijk dan ons portfolio, Instagram of Facebook. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    Moderne kledingkast onder een schuin dak_moderne_maatwerk_wandkast_garderobekast_kledingkast_kast op maat gemaakt_schuine kast_schuin dak_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen_Rozendaal_Heelsum Moderne kledingkast onder een schuin dak_detail_design_modern_maatwerk_wandkast_garderobekast_kledingkast_kast op maat_schuine kast_schuin dak_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen_Rozendaal_Heelsum Moderne kledingkast onder een schuin dak_design_modern_maatwerk_wandkast_garderobekast_kledingkast_kast op maat_schuine kast_schuin dak_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen_Rozendaal_Heelsum Moderne kledingkast onder een schuin dak_maatwerk_wandkast_kast_kledingkast_kast op maat_schuine kast_schuin dak_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen_Rozendaal Moderne kledingkast onder een schuin dak_maatwerk_wandkast_garderobekast_kledingkast_kast op maat_schuine kast_schuin dak_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen_Rozendaal