Het is tijd voor kleur in de kamer! We hebben weer een prachtige moderne garderobekast gemaakt. En niet zomaar een garderobekast, maar een garderobekast op maat die perfect past in de slaapkamer. De slaapkamer van onze klant heeft een hoek waarin de kast geplaatst kan worden. Deze ruimte is perfect voor een maatwerk inbouwkast. En dat is voor ons natuurlijk geen probleem!

We hebben eerst met de klant een kennismakingsgesprek gehad. Tijdens dit gesprek vertelde de klant ons, dat zij graag in die hoek een garderobekast willen. Zij willen deze kast op maat laten maken, zodat hij perfect past in de beschikbare ruimte. Met deze informatie zijn wij gaan kijken naar wat er mogelijk is. Al snel kwamen we samen tot de conclusie om de kast een moderne en strakke uitstraling te geven. Dit resulteerde er in dat de kast opgedeeld zou worden in 5 delen.

moderne garderobekast op maat garderobekast_inbouwkast_design_modern_strak_groen_open_DIEVORM_Arnhem_Velp_Nijmegen

De moderne garderobekast is gemaakt van wit gemelamineerd spaanplaat. Gemelamineerd spaanplaat is erg sterk en daarom duurzaam in gebruik. De fronten en plinten zijn gemaakt van groen decoratief plaatmateriaal van DecoLegno uit de collectie Ovatta. Het open vak in de kast is gemaakt van DecoLegno uit de collectie van Sable.  Dit materiaal lijkt sprekend op echt hout dankzij de toegevoegde structuren. De kast is volledig greeploos afgewerkt, waardoor de deuren en lades open gaan door middel van een tip-on systeem. Wanneer u een zachte druk op het front geeft, dan gaat de deur of lades als vanzelf open.

De kast is erg minimalistisch opgebouwd en doordat er geen grepen gebruikt worden oogt de moderne garderobekast erg strak. De strakke maatvoering en het weinige aantal deuren, maken het lijnspel extra strak. Een prachtige kast als u het aan ons vraagt. Bent u ook toe aan een nieuwe moderne garderobekast of wilt u een andere kast op maat laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op en samen ontwerpen we dan uw kast op maat. U kunt ons bereiken via de telefoon of ons een email sturen. Voor inspiratie kunt u terecht op onze Instagram, Facebook of Pinterest. Bekijk ook onze afgeronde projecten in ons portfolio.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.