Moderne inbouwkasten onder schuin dak

Schuine daken en kasten: voor ons geen enkel probleem!

In vrijwel elke woning met een schuin dak is het lastig om een kast neer te zetten. Een standaard kast past namelijk vaak niet en daarom kiezen de bewoners er meestal voor om knieschotten te plaatsen. Echter zijn knieschotten niet praktisch en esthetisch laten ze te wat te wensen over. Wij van Dievorm vinden dat er geen concessie gemaakt moet worden tussen esthetiek en praktische kastruimte. Daarom maken wij kasten op maat die volledig integreren in de ruimte. Dat was voor onze klant uit Friesland de ideale oplossing en hebben daarom ons ingeschakeld. Zij wilden graag diverse strakke, moderne kasten. Dat is dan ook wel de specialiteit van Dievorm!

Uiteraard staat Dievorm voor hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Om ervoor te zorgen dat de kasten lang mooi blijven is er gekozen voor gemelamineerd spaanplaat. Niet zomaar spaanplaat, maar 18 millimeter dik melamine spaanplaat waarbij direct onder de melamine laag nog een laag MDF verlijmd zit. Deze laag zorgt ervoor dat het materiaal tegen een stootje kan. We hebben gekozen voor een zwarte kleur, omdat deze kleur terugkomt in de woning in de kozijnen en deuren. Tevens valt de kast goed op in de ruimte door het contrast met de de lichte muren en de vloer. Dit contrast zorgt voor meer dynamiek in de ruimte.

De kasten zijn zonder grepen uitgevoerd. Hierdoor wordt de moderne design uitstraling van de kasten versterkt en loopt het strakke lijnenspel zonder onderbrekingen door. Om de kasten greeploos af te werken maken wij gebruik van tip-on stiften voor de deuren en  tip-on Blumotion lade geleiders. Deze geleiders zorgen er voor dat bij een zachte aanraking de lade voor u opent. Omdat de lade geleiders een soft-close systeem hebben, zullen de lades altijd zacht sluiten.

Meubelmaker Arnhem, Dievorm staat klaar!

Bent u ook op zoek naar een creatieve oplossing voor kastruimte in uw huis, zonder concessies te hoeven maken tussen esthetiek en praktisch inrichten? Wij weten altijd een passend ontwerp te bieden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen bedenken? Neem dan contact met ons op! Voor inspirerende beelden kunt u ook kijken op onze instagram pagina!

Waarom kiest u voor Dievorm

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-Dievorm zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het project heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM inloopkast_Rubelli behang_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM moderne_inloopkast_Rubelli_design_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_detailshot close-up_inloopkast_Rubelli_design_modern_garderobekast_Arnhem_Nijmegen_DIEVORM_