Moderne inloopkast onder schuin dak

Inloopkast onder een schuin dak, voor ons geen probleem!

Een kamer met schuine wanden door het dak. Het zorgt voor de nodige frustraties. Een standaard kast past er meestal maar net en de ruimte wordt er niet rustiger door. DIEVORM zorgt voor de oplossing. Een maatwerk kast die perfect onder het schuine dak en in de ruimte past.

Voor onze klant in Arnhem was de keuze snel gemaakt. Zij wilden deze zolderkamer volledig inrichten als moderne inloopkast met mooie kasten waarin ze veel konden opbergen. Verder moest het een strakke kast worden die een rustige sfeer uitstraalt terwijl er zeker ook ruimte mocht zijn om accessoires tentoon te stellen.  Wij bij DIEVORM besloten ze te helpen. We zijn gestart met het opmeten van de ruimte. Hierna zijn we op kantoor gaan brainstormen hoe de kast er ongeveer uit moet zien. Uit deze brainstorm sessie kwamen een aantal schetsen. We hebben deze vergeleken en toen gekozen voor de meest rustige lijnenspel. Wel moest er nog iets spannends gebeuren in het ontwerp.

Samen met de klant besloten glazen vitrine deuren en verlichting toe te voegen. Achter deze glazen deuren staan accessoires tentoongesteld die echt gezien mogen worden. De moderne inloopkast bestaan uit allemaal deuren. Achter de deuren zijn zowel schappen als lades toegevoegd. Doordat we de lades achter de deuren plaatsten, oogt de kast veel rustiger.

Maatwerk_zolder_kast_opmaat_garderobekast_schuindak_inbouw_design_strak_modern_verlicht_Arnhem_Nijmegen_Utrecht_Oosterbeek_Amsterdam_Apeldoorn.jpg

De kast is gemaakt van gemelamineerd spaanplaat van Decolegno. Het gemelamineerd spaanplaat dat wij gebruiken is 18 millimeter dik. Wij gebruiken graag deze dikte, omdat het uiterst sterk materiaal is en daardoor duurzaam in gebruik. De plaat is 18 mm dik doordat er onder de melamine laag nog een laag MDF verlijmd zit. Deze laag zorgt ervoor dat het materiaal tegen een stootje kan. Onder de planken van de vitrine kast is er LED-verlichting toegepast aan de onderzijde van de planken. Deze verlichting is geïntegreerd in de planken waardoor het aanzicht van de planken strak blijft. Door LED-verlichting in het midden van het vak te plaatsen zorg je voor een spotlight effect boven het gene wat tentoongesteld staat. Op deze wijze worden de spullen goed uitgelicht. Wanneer spullen van de voor of achterzijde belicht worden kunnen er vreemde schaduwen ontstaan of zijn de spullen toch niet goed zichtbaar. 

Wilt u ook graag een kledingkast op zolder laten plaatsen? Maar weet u nog niet hoe deze kast er uit gaat zien? Neem dan contact met ons op! Wij maken samen een uniek en passend ontwerp voor u en zorgen ervoor dat de kast perfect bij u past. Voor meer inspiratie kunt u terecht op onze Instagram, Pinterest, Facebook of kijk naar onze andere projecten.

Waarom kiest u voor DIEVORM?

  • U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
  • Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
  • Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
  • U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
  • DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
  • Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.
  • Lees de reviews van klanten die u voorgingen.


Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.